Incepe curand campionatul din Spania,, l-a vandut pe Neymar la camilele de la PSG, grupele UCL inca nu s-au tras, nici macar nu s-a jucat play-off-ul UCL, abia saptamana viitoare e turul/
Barza de vreo 3 ani e intr-o continue picare, se intoarce acolo unde ii este locul, doar barcelonistii balcanici mai au sperante in echipa asta.
Http://www.dolce-sport.ro/......tmund.html
omul a intrat in greva
La fundulet? Lasă băiatul.
Haaaaaaaaa esti geloasa
Ba nu. De ce aș fi? Mi se pare ciudat, atât.
Am vazut o data un film de comedie un cuplu de iubiti vs alt cuplu asta e ok numa faza e ca ea il insela cu ea iar el cu el, cool
ce drăguț. Numai că aici nu avem cupluri.
Asa e trebuie sa imi gasesc un iubit, o sa urmez un tratament cu estrogen cred ca sa devin fata, nu sar supara daca il inseli cu o fata
Cine sa se supere?
Partenerul tau
S ar supara, daca ar exista.
Asta m-a intrebat o fata o data daca te inseala iubita cu una tot inselat ar fi? tu ce spui?
Da.
Rational asa e, dar nu e asa dur sa spun asa, daca fata e bi ce faci?
de ce nu este așa dur? Te înșeală, nu? Ce mai contează că e același sex sau opus.
Adica e fata ca si ea, faza e ca nu daca mar insela cu un barbat, e diferit, ne plac lesbienele
Bărbații ăștia
Da si fetele astea
Ce face? Nu exista echipa mai buna ca Real Madrid. Am vazut ca au castigat impotriva la MU
Raule,am auzit ca le-a batut barcelona in amical pe real
Alti hoti si aia... tot cocalarul stie doar de Barca si Real! Dar mi-a parut bine ca i-a batut pe United.
Nu am vazut
Cei drept era amical eu eram portarul la real dar asta e alta discutie, plus ca messi e la noi doar ca omul joaca fotbal doar cand e iarna in argentina
Daca nu era MU poate nu exista C. Ronaldo in ziua de azi. Avand in vedere ca si Real si Barca se batea pentru el dar pana la urma a ajuns la MU pentru ca antrenorul a promis ca v.a juca 50% din meciuri. Daca era la celelalte echipe poate ajungea doar pe banca de rezerve fara timp de jucat si nu facea nimic
Eh,, urmaream meciurile si in perioada aia, il injuram pe Ronaldo pe atunci cand ne baga vreun gol sau ii insira pe tunarii mei grav, dar acum il respect pe cel mai bun fotbalist al momentului!
MDa, si mie mi se pare a fi cel mai bun. Pacat mare ca prea se arunca la pamant repede fatalaul . Ditamai barbatul de 90 100 de kg sta si cade din picioare de la un simplu cot. Dar na, face asta pentru ca vrea lovitura libera, crva naibii .
mulinobianco întreabă: