| Cosmin38384 a întrebat:

Ce mâncare să evit pentru a da jos grăsimea de pe abdomen?

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Prăjeli, fast-food, patiserie, zahăr, făinoase (pâine, paste)

| Jugoslovenska a răspuns (pentru Adry05):

Serios? sa evite painele si pastele, argumenteaza de ce sa evite aceste exemple?

| Adry05 a răspuns (pentru Jugoslovenska):

"Studiile mai recente arată faptul că nu grăsimile sunt cei mai mari duşmani ai siluetei, ci carbohidraţii. Aşadar, primul pas atunci când vrei să slăbeşti trebuie să fie limitarea carbohidraţilor în alimentaţie."
"Carbohidraţii complecşi sunt cea mai bună sursă de energie pentru organismul tău şi îi poţi mânca cu încredere, chiar şi atunci când vrei să slăbeşti.

Datorită faptului că alimentele bogate în carbohidraţi complecşi conţin fibre, absorbţia acestora în sânge se face foarte lent.
De aceea, corpul tău secretă o cantitate mică de insulină pentru a procesa acest tip de carbohidraţi. Mai puţină insulină înseamnă mai multe şanse să slăbeşti.

Alimente care conţin carbohidraţi simpli: ketchup, sucuri carbogazoase, fast-food, pâine, dulciuri şi, în general, toate alimentele procesate (cele pe care le găseşti în ambalaj).

Alimente bogate în carbohidraţi complecşi: cartofi dulci, legume, cereale integrale, paste integrale, pâine integrală, orez brun.Carbohidraţii complecşi sunt cea mai bună sursă de energie pentru organismul tău şi îi poţi mânca cu încredere, chiar şi atunci când vrei să slăbeşti.

Datorită faptului că alimentele bogate în carbohidraţi complecşi conţin fibre, absorbţia acestora în sânge se face foarte lent.
De aceea, corpul tău secretă o cantitate mică de insulină pentru a procesa acest tip de carbohidraţi. Mai puţină insulină înseamnă mai multe şanse să slăbeşti.

Alimente care conţin carbohidraţi simpli: ketchup, sucuri carbogazoase, fast-food, pâine, dulciuri şi, în general, toate alimentele procesate (cele pe care le găseşti în ambalaj).

Alimente bogate în carbohidraţi complecşi: cartofi dulci, legume, cereale integrale, paste integrale, pâine integrală, orez brun."
https://www.csid.ro/......-13761692/
Cu plăcere.

| Jugoslovenska a răspuns (pentru Adry05):

Adry05 a răspuns:
`... făinoase (pâine, paste)`

te-am intrebat de ce sa evite painea si pastele, articolul te contrazice, stii ce inseamna cu propriile tale idei?

| Adry05 a răspuns (pentru Jugoslovenska):

Tu știi să citești sau?
cu ce mă contraizice?! laughing)))))) am zis clar să evite pâinea și pastele, în articol zice clar ""Studiile mai recente arată faptul că nu grăsimile sunt cei mai mari duşmani ai siluetei, ci carbohidraţii. Aşadar, primul pas atunci când vrei să slăbeşti trebuie să fie limitarea carbohidraţilor în alimentaţie."
și dacă continui să citești se clasează în simpli și complecși, la simpli intrând pâinea... că nu i-am menționat că poate să înlocuiască cu cea integrală înseamnă că mă contrazic sau ce nu-ți convine?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Uite aici o lista detaliata: https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/alimente-de-evitat

| Frank51 a răspuns:

Carnea de prepelita, aia se pune doar pe abdomen, se lipeste tare si nu mai poate fi data jos, doar chirurgical. Si sa mai eviti mancarea in general, mai bine treci pe frunze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o mâncare se pune pe abdomen, ci prea multa mancare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dulciurile, painea alba, produsele de patiserie.

Întrebări similare