| Andreewa a întrebat:

Ce milkshake-uri sunt care te ajuta să-ți dezvolți mai repede mușchi? Cum trebuie sa le iei? Dupa sala sau înainte sau dimineața di seara? Dau funda?

Răspuns Câştigător
| N0xEterniS a răspuns:

Milkshake suna pretentios, genul care il bei pe terasa cu ochii in soare. In bodybuilding i se spune doar shake happy Ca lichid pui ce vrei, fii atent ca laptele sa fie degresat, sau suc fara acid sau simplu apa cu cuburi de gheata.
Ce ai putea pune in el? Uite iti dau niste retete mai jos.
- DOUBLE CHOCOLATE CHIP ANIMAL WHEY: 2 cupe
- Secara: 1 cupa
- 1 ou pasteurizat
- 400 ml apa cu gheata
Valori nutritionale :
Calorii : 600
Grasime : 4 g
Carbohidrati: 62 g
Proteina: 80 g

- CHOCOLATE ANIMAL WHEY: 2 cupe jumate
- Avocado 1/2 Medium
- Nuca de cocos : 2 lingurite
- Lapte de soia

Valori nutritionale:
- Calorii: 500
- Grasime: 22g
- Carbohidrati : 17g
- Proteine: 65g

- CHOCOLATE ANIMAL WHEY: 2 cupe
- Banana : 1/2 - 1
- unt de arahide : 1 lingurita
- Gheata
- Apa
Valori nutritionale:
- Calorii: 400
- Grasime: 10g
- Carbohidrati: 25g
- Proteine: 55g

Sau daca esti flamand:
- VANILLA ANIMAL WHEY: 3 Cupe
- UNIVERSAL CREATINE: 1 lingurita 5g
- UNIVERSAL GLUTAMINE: 1 lingurita 5g
- 1 mar
- 1 portocala
- fructe de padure
- suc de mere
- orez Jasmine: 1 cupa

Nu uita daca pui oua crude, exista riscul sa fie infectate cu salmonela. Toate chestiile gen fructe de padure, suc de mere, pere, nuca de cocos sunt in principal pentru gust, difera de la persoana la persoana, bine ar fi sa te gandesti la proteina pudra, creatina, banana, oua etc si sa nu te procupi cu gustul. Tine-te de nas cand bei, asa faceam si eu cand luam creatina, mirosea a pastile laughing

Cand sa bei shake'ul? 3 mese minim pe zi tot trebuie sa mananci. Shake'ul nu il bei in loc de masa ci in plus. Daca iti permiti sa cumperi, as zice dimineata si neaparat dupa sala. Daca vrei si inainte de sala, vezi sa lasi o ora intre. Aaaa si daca vrei sa fii pretentios si ai fonduri, ia-ti cazeina si fa shake inainte de somn. Aia e mai inceata ca Whey.

3 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Pentru muschi, proteine si creatina.

| aXy99 a răspuns:

Daca mananci mancare bogata in proteine (aprox. 2g/kg corp) nu ai nevoie de niciun shake. In caz contrar poti recurge la suplimente. Nu e nevoie sa bei 10 shake-uri pe zi, este aiurea, cel mai bine este sa consumi unul dupa antrenament. Nu prea are importanta perioada din zi cand il bei, deoarece esential este sa ai numarul de proteine, prea putin conteaza cand/cum le iei.

| Hexiled a răspuns:

Eu stiu de proteine ca te ajuta sa iti dezvolti muschi, cunosc pe cineva care ia asa ceva. Ia inainte de sala si dupa sala. Pune un anumit gramaj in lapte nu stiu exact cat