| Darkkhan a întrebat:

Ce părere aveți despre batoanele Protein-R? Am aproape 14 ani, undeva la 53-54 kg. Am niște colegi care iau 1-2 batoane pe zi și se văd rezultate însă mă întrebam la vârsta mea cât de sigure sunt. Trebuie ca după ce iau unul sa merg la sală sau merg și exerciții mai simple? Imi pot strica creșterea? 1 baton pe zi ar fi ok sau îmi face rău? Părinții nu mă lasă și am vrut totuși să știu dacă e sigur. poate reușesc să-i conving. vă rog să răspundă doar cei care au încercat, care sunt de vârsta mea și știu! mulțumesc și scuzați categoria.

3 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Se vede o laie. cea mai proasta firma cu cele mai proaste produse. decat 1 baton de la Redis mai bine imi iau o paine si 1 iaurt. ies mai sanatos si nutrientii mai calitativi. si la 14 ani nu as fi luat suplimente nici batut. bine, eu la 14 ani stiam sa fiu copil nu macho wannabe

| florynmondialul a răspuns:

De la protein-r ca sa se vada ceva pe langa alimentatie corespunzatoare trebuie sa manci vreo 5 pe zi plus ca nu sunt nici asa bune la gust! uite aici:http://www.bodytimero.com/......100g-.html asta e baton nu jafurile de la redis! pe acelasi site gasesti alte 100 de tipuri de batoane muuuuuuuuuullllttttt mai bune si cu rezultate!

| florynmondialul a răspuns:

Cat despre sanatate: mananca fara frica ca nu afecteaza nici sanatatea nici cresterea cu nimic!