Mai bine ramai asa cum esti. Sunt in aceeasi situatie [ sunt fata ] si sunt slabuta. Am incercat sa ma ingras fara rezultate . Si apoi m-am gandit ca decat alea cu 100 de kg. mai bine asa. Si mi se pare ca sunt " perfecta " [ sa zic asa ] la silueta.
Daca o sa te duci la vreun sport nu prea cred ca o sa te ingrasi, poate sa pui ceva muschi si atunci ar fi bine
Mananca din fast-food mult si te ingrasi sau in timp ce stai pe calculator zii mamei tale sa-ti aduca ceva de mancat si o sa vezi ca nu-ti dai seama cat mananci...numa daca incerci asa nu exagerezi si sa te faci obez
Bafta!
Da cel mai bine te duci la un sport! Eu am 1.84 si 54 de kg si mananc normal da nu ma ingras probabil ca dupa ce trece pubertatea si inaintam in varsta o sa luam si in greutate. Parerea mea este ca trebuie sa ne bucuram acum cand mancam ce vrem si nu se depune deloc
Mane eu zic sa te lucrezi putin si sa te duci la basket...(am si eu 1.74, 75kg si sunt la fotbal) eu ati zic sa te duci la basket...
Pai,du-te si cumpara proteine pentru culturisti dar sa nu faci sport in timp ce le iei.
AStfel te vei ingrasa.
Waw esti cam slab. eu am 59 kg si 1, 72 inaltime si crede-ma ca sunt f slab. oricum in timp o sa mai pui pe tine totusi ai decat 14 ani. te.as sfatui sa mananci cat mai gras de ex shaorma, maioneza, sa mananci multa paine sa bei multa cola cel putin eu asa incerc sa ma mai ingras...da ar fi o idee excelenta pentru tine daca ai merge la basket. mult succes bafta.