Cel mai sanatos e sportul real dar na, da nu poti/vrei merg si astea. De rezultate nu pot vorbi, n-am folosit si nici nu as da bani pe asa ceva cand pot alerga in parc
Aparatele alea sunt efectiv teapa la cutie. Conceptul este vechi de 100 de ani si nu imi vine sa cred ca si acum mai sunt oameni care pun botul la astfel de vrajeli.
E vorba de asta, nu de centurile ea tradiționale.
https://m.emag.ro/......D54GBNBBM/
Asta este o mizerie la fel de mare ca si centurile traditionale. Bani aruncati pe fereastra ca si pentru un pachet de tigari.
Daca ai dat 900 lei pe el, returneaza cat mai poti.
Vrei sa arzi calorii, mergi pe jos cate 15-25 km pe zi, si vezi atunci.Clar dupa ce mergi, nu vi si te indopi cu chimicale. Mersul pe jos ii bun pentru circulatie sangelui.
Cauta pe net, beneficii pentru mersul pe jos.
Ps: cauta beneficii si pentru omega 3, imi multumesti mai incolo.
Salut!
Poti slabi si stand acasa, neefectuand niciun fel de efort fizic, daca asta e prioritatea ta. Se numeste DEFICIT CALORIC si il obtii exclusiv din alimentatie. Consumi mai putine calorii decat are corpul tau nevoie pentru a-si mentine greutatea.
Exemplul personal: ajunsesem la 78 de kg la 1.73 m inaltime la jumatatea lunii martie, anul asta. Pana la jumatatea lunii mai, am reusit sa ajung la 69 de kg, un record personal absolut. Acest lucru intamplandu-se in plina stare de urgenta, salile de fitness fiind inchise, automat niciun exercitiu sau antrenament fizic.