| Guapaaa a întrebat:

Ce parere aveti de meciul Romania-Olanda?

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Prost si rusinos, ca Romania a piedut masiv cu 0 la 3, dand dovada de lipsa totala de pregatire.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Bravo lor.
Au pus mult mult suflet în campionatul asta. E clar că nu au valoarea și experiența jucătorilor mari dar tocmai de asta trebuie admirați că și ai dat interesul.

Bine o să fie mereu tâmpiți care îi vor critica, vezi Relian

| relian a răspuns:

Ce parere am avut si inainte, adica am spus ca vor pierde, am spus ca jucatorii romani is antitalent, ca au ajus acolop din plesneala, din intimplare si am avut perfecta dreptate.
Am mai spus, o echipa fara ceva jucatori talentati nu are ce cistiga.
Romania are zero talente, nici un jucator sa suteze, nici unu sa dribleze, nici un aparator bun, atunci cu cine sa joci si ce sa joci, turca, table, acolo poate ar fi cistigat ceva.

Vad si pe la tv, vai or inceput, ce bani se baga in fotbal in RO, e normal sa nu avem echipa buna, dar inainte na spus nimeni nimic, toti erau cai vom bate pe olandezi, ba ajungem si in finala.

Sa treci asa de la o extrema la alta, numa la romani mai vezi asa ceva.
Am scris vreo 3 mesaje pe aici, tot asa legat de echipa RO, ce spun aici am spus si inainte, Ro sa calicficat din plesneala laughing nu-s buni nici in bocanci.
Sa vorbim despre cine sau ce de la echipa RO? Conditie fizica zero, talente zero, daca si la temperaturile astea nu esti bun, ce sa faceau oare frate de jucau romanii astia in SUA, la Dallas, oare ar fi jucat 2 minute? laughing

Aici la mine is temp deealde 38-40 de grade, temperaturi care si noaptea se mentin undeva la 30-35.
A jucat aici RO, dar cand erau alde Hagi, astia nici umbra alora nu-s laughing

Inca odata repet si va spun sincer, nu-i doar parerea mea, s-a auzit si pe aici prin SUA despre ce se joaca in RO, adica de nepotisme de coruptie si asa ceva in sport.
Cu cine sa joci, frate, cu baiatul lui Hagi, baiatul lui Iordanescu si baiatul lui Marin laughing
Atita timp cit in RO va fi coruptie si in sport, no sa avem rezultate.RO o fost mai buna pe timpul comunistilor pentru ca nu mergea acolo pe relatii, adica sa joci ca esti baiatul nu stiu cui.

Poate jucai, dar nu la nivelul asta, aici ajungeau cei talentati.Astazi in RO nu ai loc de copii astora de bani gata, care vor sa isi vada odrasele mari vedete.

Oamenii nu stiu, sau nu le pasa ce se intampla, dar bine nu-i deloc.
Asa se vorbeste prin lumea asta despre RO, asta daca nu stiati, RO este ca si Mexic, acolo la fel coruptie si cam la fel se joaca.

Ce antrenor este Iordanescu asta? Eu nu am vazut nimic bun la el, de fapt este ca si jucatorii laughing normal, jucatorii is alesi de antrenor, care este pus acolo de tilhari care conduc RO.

Ce pretentii sa avem. Cind la putere nu erau tilharii, echipe romanesti ajungeau departe, mai si cistigau cate o finala, echipa RO la fel, ajungea, ori jucau bine, asta pentru ca avea jucatori talentati.

Bine, nici in vremurile alea nu era asa de grozav, dar nu era ca acum. Pina si suporterii romani au luat-o pe aratura laughing nu-i mai critica pe fotbalisti, vai am ajuns pana aici, este deja o victorie, dar inainte sa piarda RO, deja sareau in sus cai batem pe toti, ne vedeam deja in finala.
Deci din gura toata lumea se pricepe, daca o luam in gura laughing se gasesc motiove, lipsa banilor, statul nu se ocupa, las ca e bine si asa, am ajuns macar si aici, am cistigat un meci, dar deja ne vazusem in finala laughing
Cam despre asta se poate vorbi. Cind nu esti bun, trebuie sa fii criticat nu? Adica de ce sa nu-i c ritice nimeni? Ok nu vrei sa fii criticat, nu te du frate, fate pompier, da cu matura, fa ceva la care te pricepi, lasa pe altii care se pricep si is talentati.

RO ar trebuie sa se uite prin tara, pe la ascoli, sa trimita oameni sa caute copii talentati, nu sa astepte sa vina copii la ei, pentru ca poate is unia nau nici ce minca, nu au cum ajunge la marile lor academii unde mai trebuie sa dai si bani, acolo ajung astia cum am aratat copii de bani gata, care vor sasi vada copii vedete si platesc pentru asta.

Auzi, ba uite la cucuietii din deal e un copil de asta rupe norii, talentat, mingicar bla bla, pe ala ia-l ba, baga tu bani in el, nu astepta sa vina tacsu sasti aduca tie milioane si lasa cal antreezi tu, il faci vedeta laughing

| gabicoo a răspuns:

Băetzii a jucat frumos, da ne-a bătut scârbele alea!" citat din fiu' lu' Tata Puiu'.

(Pamflet)

| ReddY25 a răspuns:

Foarte slabi, sub așteptări

| LisaJulie a răspuns:

Ca au fost mult mai bine pregătiți ca noi

| Madaxo97 a răspuns:

Dezamăgitor. Dar atât s-a putut, ce să facem.

| Cipi1212 a răspuns:

Lumea asta zice că România a jucat onorabil. Nu știu cum când Olanda în prima repriză a avut 10 cornere și 73% posesie. Bine totuși că a ajuns in optimi.

| DonMoldo a răspuns:

Ce parere sa mai avem au fost de 3 ori mai buni ca noi!

| Irinuca8 a răspuns:

Cu mult sub asteptari din partea Romaniei, din pacate sad