| Gaby212 a întrebat:

Ce parere aveti de sporturile extreme?
Eu sunt dependent de adrenalina si toti oamenii din jurul meu,prietenii si familia,imi spun ca intr-o zi voi muri in cautarea senzatiilor extreme laughing
E chiar asa de periculos alpinisnul? De exemplu am urcat singur pe unele varfuri stancoase, insa nu am patit nimic.Ma gandeam ca totusi folosesc scripeti si sunt legat.Nu vad care sa fie problema...
Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Pur simplu nu ai frica si isi creaza placere cand faci asta, e o dependenta, mult noroc, amigdala la tine e mai mica decat la alti, daca un om nu are amygdala ar face orice nebunie i trece prin cap

9 răspunsuri:
| emy a răspuns:

Buna ziua, draga! happy Eu zic ca daca e sa pleci, pleci oricum. Totusi, trebuie sa ai si tu un pic de grija, nu sa te expui pericolului cu buna stiinta, parerea mea. Sa ai grija de tine! O zi frumoasa iti doresc! kiss

| Gaby212 explică (pentru emy):

Vaiiii laughing
Ce dragut! happy
O zi faina si tiewinking

| Ha0t1c a răspuns:

Dacă e să te duci, te duci oricum. Poti muri in somn sau când te duci după pâine laughing. Alpinismul deja e la alt nivel rolling on the floor.

| Gaby212 explică (pentru Ha0t1c):

laughing Ioiiiii, ce bine ai spus! Ti-as da un vot, dar sunt utilizator junior happy

Imi zicea taica-meu ca daca ma mai vede prin munti ma dezmosteneste si chestii d-astea...

| Gaby212 explică (pentru RAY):

Interesant este ca nu imi e frica la 1000 de metri, pe stanci, dar ma ingrozesc atunci cand dau de paianjeni laughing

| RAY a răspuns (pentru Gaby212):

E o reactie involuntara, si eu asa ma simteam pana cand am prins unul si il priveam mereu, si m-am obisnuit cu el

| Gaby212 explică (pentru RAY):

Doamne fereste, eu as fi murit laughing

| RAY a răspuns (pentru Gaby212):

Pur simplu nu ai frica si isi creaza placere cand faci asta, e o dependenta, mult noroc, amigdala la tine e mai mica decat la alti, daca un om nu are amygdala ar face orice nebunie i trece prin cap