4-0 chiar, cea mai drastica infrangere luata de Simeone in cupele europene.
Nu e o referinta acel meci,, apoi a facut 0-0 acasa cu Brugge...nu exista inca favorita certa, dar exista echipe de tier 1 unde Dortmund nu intra.
Majoritatea echipelor sunt de nivel apropiat, nu exista favorita certa...
Dar cred in borussia, pentru mine Sancho și Reus sunt printre cei mai buni din lume in acest moment, plus publicul de la Dortmund care este incredibil, vei vedea ca Borussia o sa fie greu de învins de oricine...
Nu uita in sezonul 2012-2013 cu real era data victima sigura și i-au pulverizat 4-1...
Sincer,preferam alt adversar, Spurs sunt destul de puternici...
Echipele momentului in fotbalul actual sunt Juventus si Liverpool, dar ma cam indoiesc ca o sa fie asta finala,, sigur le va pune UEFA sa joace intre ele ca sa le bage pe Barza si Real in finala, tot incearca schema de cel putin 10 ani si nu le-a iesit nici macar o data/
Sa fim seriosi...BvB nu stiu daca va tine de avansul facut fata de Bayern in Bundesliga, de UCL nici ca putem vorbi, desi au sansa lor.
Barcelona, din pacate.
Nu-mi plac optimile, prea multe meciuri tari, vor iesi echipe mari, prea repede. Liverpool - Bayern e meci de semifinală.
Urmaresti porcaria de tenis?
Manchester elimina PSG și Liverpool o sa elimine Bayern, in rest cred ca se vor impune favoritele.
Borussia o sa câștige anul asta.
As fi multumit sa-l ia oricine atata timp cat nu-l mai ia odata Realul, sau Barcelona. Pe bune, as tine si cu "plasticareli" ca City sau PSG, numai sa vad ca mai ia si altcineva
Real e praf la ora actuala, Barca e mediocra,, PSG si City par a fi solide, dar nu cred totusi ca ar castiga ele UCL, nu sunt facute pentru asa ceva.
Eu zic ca Juventus au ceva mai multe sanse, acum ca il au pe Ronaldo, si poate si Liverpool, daca trec de Bayern. Iar la ce sezon au bavarezii cu Kovac, nu mi se pare imposibil pentru Liverpool sa se califice.
Juventus e cea mai completa, dar au si ei momentele lor nasoale.
Intr-adevar, Bayern daca mai vrea sa aiba sanse la ceva european, trebuie sa faca schimbari mari.
Normal ca au si momentele lor nasoale in UCL, intr-un fel tine si de faptul ca nu au nici un fel de competitie in Serie A.
Niko Kovac era demis de la Croatia acum ceva ani ca pierdea cu Norvegia. Sigur, dupa s-a dus la Frankfurt si a avut doua sezoane ok, a castigat si Cupa. Dar Bayern e prea mare pentru el, motiv pentru care cred ca daca continua, Borussia are sanse mari sa castige Bundesliga anul asta. De european nu mai zic, adversari prea tari acolo.
E un sezon ciudat in UCL,, bine ca baga VAR si se va da trofeul pe merit dupa mult timp.
BVB e prea slaba sa ia campionatul, aia se impusca singuri in picior, cred ca tot Bayern va lua Bundesliga,, in UCL e miza mare.
Raportul de forte e mult mai... interesant. Cu Bayern, Barca si Real in criza, competitia pare impredictibila. Si nici nu mai poate Real sa se califice cum facea odata, cu goluri din offsaid si penalty-uri inchipuite. O sa fie un sezon interesant.
Oricat s-ar impusca singuri intr-un picior astia de la BVB, nu il vad pe Kovac sa poata sa castige campionatul, sincer.
Tot Bayern va castiga, ai experienta de partea lor, iar asta se va vedea.
Vor merge mai departe... în faza sferturilor de finală UCL ( UEFA Champions League) :
1. Manchester City
2. Juventus Torino
3. PSG
4. Borussia Dortmund
5. Barcelona
6. AS Roma
7. Real Madrid
8. Bayern Munchen
Real Madrid va câştiga trofeul!
Hala, Madrid!
DinaraStakhovska întreabă:
Cipi1212 întreabă: