| Laviiiiii a întrebat:

Ce parere aveti de venirea lui Dica la CS Mioveni?

Răspuns Câştigător
| yasser25 a răspuns:

Referitor la venirea lui Dica la Mioveni, (wof ce repede trece timpul asta, deja e pe sfarsit de cariera, si parca ieri venea de la Pitesti, tin minte uitase sa dea pretul jos de pe pantofi cand a venit sa semneze contractul, sa revenim insa) este una de bun augur atat pentru echipa cat si pentru el, cu siguranta nu va mai exista presiune, este un jucator de o calitate si valoare incontestabila, totodata si o solutie pentru echipa nationala! in plus la Mioveni au mai venit si Neaga, Tanasa, Bosneag... ii asteptam si pe Paraschiv, Gheonea.Cred ca o sa tin cu Mioveni de acum laughing Este posibil sa faca o surpriza placuta aceasta echipa! Sper ca nu am vorbit prea mult! mersi, parerea mea! apropo tu cati ani ai? laughing

9 răspunsuri:
| ZEU93 a răspuns:

Dica desi e la sfarsitul carierei e totusi un jucator bun big grin

| compaq15 a răspuns:

Nu stiu inca daca Mioveni se lupta pentru pluton sau evitarea retrogradarii. cer e ca au adus jucatori buni, jucatori Uefantastici laughing ...printre care este si Dica. Cred ca va da goluri in continuare, are cel mai bun sut din liga 1, ca tehnica. Nu alearga bine, dar este de folos echipei.cu Neaga o sa faca treaba buna. sall

| Laviiiiii explică:

Raspuns pentru ag1804diicot:am 13 anibig grin.Multumesc tuturor pentru raspunsuri toti ati primit cate un vot "folositor"winking

| TheHunter38 a răspuns:

E la sfarsitul carierei, iar la steaua nu putea ocupa decat un loc in staff.

| larydas a răspuns:

Sucks

| Anamariaandrei a răspuns:

Sa dea cat mai multe goluri.du-te dica, du-terolling on the floor

| radovanovic a răspuns:

Cred ca e bine pentru el, la steaua s-asa nu mai avea ce sa faca... cred ca va da multe goluri in sezonul care va incepe si o sa-si ajute din greu noua echipa big grin

| Cristian55 a răspuns:

Imi pare rau pentru Nicolae Dica.C.S Mioveni cred ca il da innapoi.
Nicolae Dica, inca merita sa fie la Steaua dupa parerea mea. oricum Bravo pentru ce ai facut la Steaua.esti o legenda

| lightning23 a răspuns:

Dica este un jucator extrem de talentat si isi va ajuta noua echipa la maxim