E greu... avand in vedere faptul ca la momentul actual Manchester United si Manchester City sunt in mare forma.Tottenham si-a confirmat interesul de a lupta pentru titlu. Dupa parerea mea anul acesta nu,, dar pe viitor daca mai aduc vreo 2-3 jucatori de valoare au sanse. Manchester City s-a intarit puternic(Aguero, Nasri, Balotelli, Tevez,Silva, etc.) te cred si eu ca sunt pe primul loc. Sa nu uitam de Chelsea care e si ea in cursa pentru titlu. Arsenal se chinuie de ceva ani dar tot nu reuseste.ce sa zic, are sanse Tottenham pentru ca e o echipa puternica dar nu foarte mari aceste sanse. Nu-i usor, nu e ca la FIFA. FUNDA?
Scrie dracu' corect că nu suntem unguri. Am zis eu că suporterii sunt mai proşti decât creştinii.
Daca Manchester City si Manchester United joaca la fel de bine ca si acum si au rezultate bune nu cred ca are sanse Tottenham
Pffffff...eu acum am vazut clasamentul! pai pot sa zic ca au sanse.cu 2 victori sunt pe 1. dar sanse mai mici ca MAN UNT SI MAN CITY
Eu cred ca gareth bale si adebayor vor reushi ca sa impinga pe tottenham pe locul 1...
Adolescent întreabă: