| Adolescent a întrebat:

Ce parere aveti depre tottenham hotspurs, are shande de a fii pe locul 1 in premir liga?

Răspuns Câştigător
| gabypasca a răspuns:

E greu... avand in vedere faptul ca la momentul actual Manchester United si Manchester City sunt in mare forma.Tottenham si-a confirmat interesul de a lupta pentru titlu. Dupa parerea mea anul acesta nu,, dar pe viitor daca mai aduc vreo 2-3 jucatori de valoare au sanse. Manchester City s-a intarit puternic(Aguero, Nasri, Balotelli, Tevez,Silva, etc.) te cred si eu ca sunt pe primul loc. Sa nu uitam de Chelsea care e si ea in cursa pentru titlu. Arsenal se chinuie de ceva ani dar tot nu reuseste.ce sa zic, are sanse Tottenham pentru ca e o echipa puternica dar nu foarte mari aceste sanse. Nu-i usor, nu e ca la FIFA.happyhappy FUNDA?

7 răspunsuri:
| a1doru a răspuns:

Mai degraba castiga Miovenii campionatul Romaniei rolling on the floor

| ZEU93 a răspuns:

Nu,city ia campionatul anul acesta happy

| Gabriel1 a răspuns:

Vedem sambata dupa 17.00.

| ZvT a răspuns:

Scrie dracu' corect că nu suntem unguri. Am zis eu că suporterii sunt mai proşti decât creştinii.

| ionutz4mai a răspuns:

Daca Manchester City si Manchester United joaca la fel de bine ca si acum si au rezultate bune nu cred ca are sanse Tottenham

| gabypasca a răspuns:

Pffffff...eu acum am vazut clasamentul! pai pot sa zic ca au sanse.cu 2 victori sunt pe 1. dar sanse mai mici ca MAN UNT SI MAN CITY

| Adolescent explică (pentru gabypasca):

Eu cred ca gareth bale si adebayor vor reushi ca sa impinga pe tottenham pe locul 1...

Întrebări similare