Te vei plictisi rapid de ea,vrei sa slabesti? fa ceea ce isi place sa faci, danseaza, joaca tenis, fotbal, mergi pe jos, alerga, culturism etc
Credeam ca e de aia de slabit, scuze nu m-am uitat, are un rewieu bun
Rating General al Produsului
multumit
Raport calitate -pret corect. magazin de incredere.
Răspunde...
Alin
Data: 26 februarie 2016 Do you find this review helpful?
Review inadecvat? Raporteză
Rating General al Produsului
Dhs
sunt foarte multumit de ea. trage si e solida, sper sa tina cat mai mult, merita acesti bani
De unde ati scos cifra de 26 de km/h ca fiind viteza medie pentru un raport de 42 cu 11? Asta inseamna o cadenta de aproximativ 50, ceea ce nu este tocmai eficienta. Chiar folositi 44/11 pentru o viteza de 26 km/h?
Răspundeți
radu Jul 8, 2015 at 6:22 am
Salut,
Urmaream de mult modelul Terrana scos de cei de la DHS, luandu-l in calcul pentru o potentiala achizitie. Articolul vostru a picat la fix. Aseara am facut o plimbare la magazinul DHS din Bucuresti si l-am testat, apoi am facut o plimbare la Decathlon ( ca tot era in zona ) si am testat modelul 500 sugerat de voi ca fiind similar. dar am impresia ca ati comparat mere cu pere. In primul rand DHS-ul are roti de 27, 5″, Rockrider-ul le are de 26″ – automat doar din asta o diferenta de pret. Apropo de pret, in magazin la DHS si pe site-ul lor pretul este de 1500 lei … " Va trebui sa te multumesti cu un sistem de transmisie 3×8 "? Cati producatori ofera 3×8 la acesti bani? Frane – DHS hidraulice Shimano / Rockrider mecanice Alhonga. Parerea mea ca remarca cu discul de 180 mm este una gratuita, nu cred ca cineva care isi achizitioneaza o bicicleta de 1500 lei are pretentia la disc de 180 mm pe fata, poate fi doar o remarca cu titlul de recomandare pentru un upgrade. Sa comparam furcile? – nu cred ca are sens. Legat de butucii Quando – voi nu ati auzit de ei, eu i-am intalnit pe bicicletele Sprint, o parte testate de catre voi aici. Nu sunt un brand, dar nici un butuc custom cu sigla producatorului de biciclete nu este. Ma amuza comentariile de genul – o piesa no name este de o calitate indoielnica in schimb o piesa branduita cu sigla producatorului de biciclete ( facuta cine stie pe unde ) da bine. Concluzia mea ( dupa ce am testat DHS-ul si Rockrider 500 / Rockrider 520 ) ca DHS-ul are un pret corect pentru ce ofera. Mai mult decat atat, ii urmaresc de ceva timp si de cand a aparut Devron-ul ca si brand sub umbrela DHS s-au schimbat lucrurile si cu gama DHS. Am impresia ca au inceput sa puna accent pe detalii si echipare, incercand sa se rupa de bicicletele de supermarket care le-au creat imaginea proasta pe care o au acum. Nu sunt un fan DHS – i-am criticat in trecut cand am avut o pocnitoare de bicicleta achizitionata de la ei, dar incerc sa fiu corect si sa apreciez schimbarile pe care le-au facut. In plimbarea de aseara de la magazin am remarcat cateva modele care chiar arata bine, atat din punct de vedere vizual cat si ca echipare. Da, poate fi considerat un brand al poporului, dar comentariile legate de asteptarile de la acest brand sa le facem raportat la o bicicleta a poporului.
Numai bine!
Răspundeți
Free Rider Jul 8, 2015 at 6:52 am
Am menționat foarte clar diferențele despre care vorbești. În plus de asta, cred că se reflectă în rating-ul final (vezi testul cu Rockrider 500).
Răspundeți
radu Jul 8, 2015 at 8:16 am
Salut,
M-ai facut curios si am cautat review-ul. Rating 42, 5 la 43, 8? Iar precizarea
" Free Rider
Jun 2, 2014 at 4:39 pm
Salut, rating-ul general priveste bicicleta în categoria din care face parte (de munte, de oraș, de șosea), răspunzând la întrebarea: cât de potrivit este Rockrider 500 ca bicicletă de munte? Restul de detalii, comparațiile cu alte biciclete spre exemplu, sunt menționate în corpul articolului.
Mai sa fie, asa se calculeaza? Deci Rockrider 500 – 42, 5% in clasa biciclete de munte, Rockrider 340 – 33, 8% ( care e un entry al entry-level-ului ), Sprint Apolon Pro 27, 5 – 48, 8%, Cross Grip 27, 5 – 51, 3%, iar cel mai tare – Romet Rambler 2.0 care primeste 38, 8%, dar nici macar voi nu v-ati hotarat daca e o bicicleta de munte sau una de oras? Ok …m-am lamurit
Răspundeți
Free Rider Jul 8, 2015 at 3:19 pm
Are vreun sens să mai precizez că rating-urile din cele 4 categorii se adună, iar rating-ul final este de fapt o medie? Dacă te uiți atent peste ele, vei înțelege exact la ce m-am referit. Romet Rambler cea mai tare? M-ai pierdut cu afirmația asta. Te rog să explici.
Răspundeți
radu Jul 8, 2015 at 5:11 pm
1. M-am prins ca e o medie ( totunjita la o zecimala ), dar nu m-am prins cum o calculati. Trec peste manevrabilitate, laborator si echipare – banuiesc ca e un calcul laborios si complex pentru stabilirea procentajului si fac referire la factorul greutate. Rockrider 340 – 14, 55 kg – 30% rating / Nakita Ram 5.5 – 14, 81 kg – 40 % rating / Merida One Twenty – 14, 06 kg – 60% rating / Drag ZX4 – 13, 9 kg – 50% rating / Romet – 14, 98 kg – 35% rating? Cu toata bunavointa – nu inteleg.
2. Nu am afirmat ca Romet Rambler e cea mai tare ( nu avea cum cu un rating de 38, 8% – faceam referire ca fiind cel mai tare review ), ca atare nu am ce explica ( te rog sa te uiti cu atentie peste postarea mea ). Doar faceam referire la acel procentaj de 38, 8% dat unei biciclete de munte pe care nici voi nu stiti daca sa o incadrati la biciclete de munte sau oras.
Ideea este ca la finalul testelor ramane acel procentaj pe care numai voi si D-zeu stie cum il calculati. Iar acele procentaje definesc produsul in ochii cititorilor vostri. E ca nota de la Bac – conteaza cat e, nu conteaza cum a fost obtinuta ( ma refer strict la faptul ca uneori nu reflecta bagajul de cunostinte ). Prefer sa ma retrag aici inainte de a intra in alte polemici gen " bicicleta mea e mai tare pentru ca are culoarea rosie ", voi urmari in continuare review-urile voastre cu un sentiment usor amuzat vis-a-vis de formularile folosite ( fraze in care se incepe cu o afirmatie urmata de o negatie ), va doresc acelasi succes in continuare si va multumesc ca existati
Free Rider Jul 8, 2015 at 6:45 pm
Radu,
1. Punctele pentru greutate se dau în funcție de clasa din care face parte bicicleta. Manevrabilitatea este experiența mea cu bicicleta, cred că-i de la sine înțeles. Laborator – sunt măsurătorile pentru rigiditatea cadrului și greutatea acestuia. Echiparea – nu cred că am ce să completez aici.
2. Încă încerc să înțeleg unde dorești să ajungi, ce urmărești și care anume este scopul conversației. Crede-mă, am toată bunăvoința să te lămuresc și niciun chef de miștouri. Prin urmare, îți stau în continuare la dispoziție pentru lămuriri.
Dragan Adrian Jul 8, 2015 at 7:41 am
Eu am achizitionat un Sprint Maverick 29er! bate toate DHS-urile! foarte multumit de ea! Am testat si un Terrana nici nu se compara! Parerea mea cu DHS, un fel de de Logan intre Bmw-uri! o zi buna!
Răspundeți
radu Jul 8, 2015 at 8:37 am
Dragan Adrian esti blana, ia-ti un os!
Răspundeți
Dragan Adrian Jul 8, 2015 at 12:55 pm
bai prietene eu mi-am spus parerea de Terrana, am fost si eu in dubii ce sa-mi iau ori DHS ori Sprint, nu te-am jignit! vezi ca ma pot urca pe mama ta imediat!
Răspundeți
radu Jul 8, 2015 at 2:26 pm
Tu din experienta ta vasta compari Maverick 7viteze Tourney, furca Zoom, angrenaj mult mai slab, cu Terrana pe 8viteze Altus, butuc casetat. furca Suntour si angrenaj Suntour, si spui ca nici nu se compara. Unde mai pui ca DHS-ul e si la un pret mai mic, iar modelul testat aici e cu frane hidraulice. Parerea mea este ca esti mult prea la inceput in bransa asta ca sa poti face comparatii. Nu vreau sa tin partea nimanui, dar cel putin eu atunci cand analizez o fac intr-un mod corect, iar aici se analizau modelele Decathlon nicidecum Spint. Dar na’, romanul se pricepe la toate! … transmite-i salutari mamei tale!
Răspundeți
vélo Jul 12, 2015 at 10:32 am
"Bravo" freerider, ca lasi marlani execrabili ca adrian sa se exprime, o fi libertatea de exprimare asta. Cat despre review, cand n-ai ce scrie bagi faze cu discul si siguranta in curbe la dhs.
Răspundeți
Free Rider Jul 12, 2015 at 5:37 pm
Să înțeleg deci că n
Ma gandeam la mai multe modele dar nu stiu care sa le aleg
http://www.dragzone.ro/......-2016.html
http://piese-accesorii-biciclete.ro/......inx-T2750C
http://www.sportaddict.ro/......15-27-inch
http://www.sportaddict.ro/......verde-2016
daca ai putea sa te uiti peste ele si sa-mi zici o opinie..primesti funda
Rămân la prima variantă și consider că prima e cea mai bună și cea care are și cel mai bun preț: http://www.sportaddict.ro/......15-27-inch
Dupa multa documentare am ajuns la concluzia ca acest Rockrider 520 e perfect in banii astia.
http://www.decathlon.ro/bicicleta-mtb-rockrider-520-id_8350582.html#/413-l
Cipi1212 întreabă: