anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre derbiul Rapid Steaua 1-1? http://www.youtube.com/watch?v=stYNNTCkih4 Aici golurile pentru cine nu a vazut!

6 răspunsuri:
| alexs99 a răspuns:

A fost un meci frumos, neasteptat de frumos pentru ca in joc nu mai era miza pentru nici o echipa, pacat ca a fost umbrit de incidentele din finalul meciului.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A fost o partidă mizerabilă. Şi asta nu din cauza jocului(care a fost deplorabil), ci din cauza suporterilor Rapidului şi al anumitor oameni de la Rapid. Cine spune că Mihai Stoica a provocat fanii să dea cu brichete, torţe sau scaune în teren este ori oligofren ori ceva fanatic rapidisto-antistelist.

Rapidul a marcat un gol graţie singurului jucător care a mişcat ceva la Rapid(Herea) şi după aia s-a retras în apărare şi a distrus tot jocul crezând că vor reuşi să păstreze acel rezultat. Steaua a dominat aproape tot meciul şi fără să forţeze prea tare a egalat şi era foarte aproape de a şi câştiga.

| ๔єภเร1923๔єภเร a răspuns:

Rapidul căruia i-au plecat 17 oameni/jucători f. importanți i-a făcut față Stelei o echipă căreia dacă i-ar pleca 17 jucători, crede-mă ar fi „ruptă-n gură". FELICITĂRI RAPIDULUI! Sufletul vișiniu nu moare niciodată! Iar suporterii Rapidului, „BRAVO!". Au fost provocați de M.M. și chiar de către antrenorul Stelei, Reghecampf care a făcut din degete nr. 24 și a arătat și degetul mijlociu. Este doar părerea mea, așa că tratați-o ca atare!

| AnnaAnne99 a răspuns:

Cred ca Steaua s-a vazut prea repede campioana si s-a culcat pe o ureche.
Per total un meci destul de bun pentru ambele echipe.

| Cosmin_Sburlea_1994 a răspuns:

Sincer eu sunt stelist ....si acum, ce-i drept, steaua a avut noroc de un sut deviat, iar rapid a avut noroc de un sut f.bun al lui herea.Per total steaua a iesit putin sifonata din derbiul asta! PAREREA MEAwinking

| qwerty345 a răspuns:

Poi ce sa zic, cred ca au pierdut destiu la pariuri sportive pe steaua, sunt fan stelist hai steaua, steaua s-a culcat pe o ureche ca sa zic asa