| luci12nf a întrebat:

Ce parere aveti despre echipa nationala? Cu ce echipa jucam barajul? Care este cel mai bun jucator de la nationala? Cel mai bun marcator? Pe cine putea convoca Piturca? Daca nu prelungeste Bourceanu contractul unde se va duce si Rotariu unde va ajunge? Cele mai bune raspunsuri primesc funda.

Răspuns Câştigător
| alexs99 a răspuns:

1.Echipa nationala are un moral excelent dupa aceasta calificare la baraj si va aborda cu mult mai multa increderea cele 2 meciuri de la baraj.
2.Echipele din care se va alege adversara Romaniei la barajul pentru CM din 2014 sunt Portugalia, Croatia, Ucraina si Grecia.
3.Cel mai bun jucator de la echipa nationala este Vlad Chiriches.
4.Cei mai buni marcatori din istoria echipei nationale sunt Mutu si Hagi, ambii cu 35 de goluri.
5.Selectia a fost facuta corect, singurul jucator important neconvocat a fost Chipciu, care este accidentat.
6.Bourceanu ar putea ajunge in Seria A, la Fiorentina sau la AC Torino.
7.Rotariu nu cred ca va pleca de la Dinamo, iar daca va pleca cred ca se va duce in Italia sau Franta.

2 răspunsuri:
| LucianStroe a răspuns:

"v-a duce" si "v-a ajunge" denota analfabetism.

Altceva?

| dragoshudita a răspuns:

1.Echipa nationala are acum un moral foarte ridicat.
2.Pai nu pot spune sigur, dar posibili adversari sunt:Ucraina, Potugalia, Croatia, Grecia.
3.Nu pot spune care este cel mai bun jucator, dar tii pot spune in ordinea aleatorie pe cei mai buni dupa parerea mea:Chiriches, Torje, Marica, Stancu.
4.Cel mai bun marcator in momentul de fata este Mutu, dar in aceasta campanie de calificare este Marica(5 goluri)
5.Bourceanu ar putea ajunge la Sunderland, sau undeva in Spania.
6.Rotariu cred ca ramane la Dinamo.