| alexs99 a întrebat:

Ce parere aveti despre editia centenara a Turului Frantei?

Răspuns Câştigător
| Ibrahimovic a răspuns:

Ce parere sa am, a fost o editie obisnuita, nu am vazut nimic schimbat fata de anii trecuti, doar aceasta ultima etapa pe nocturna.
A fost o editie destul de buna, ciclistii s-au prezentat bine, un Chris Froome senzational de la prima pana la ultima etapa, a meritat fara indoiala victoria de la inceput pana la sfarsit.
Mi-as fi dorit sa castige Peter Sagan (este favoritul meu) sau Alejandro Valverde, dar nu mi-a displacut nici victoria lui Froome.
Salut!

1 răspuns:
| Octa00 a răspuns:

A fost o editie reusita, la fel ca in ultimii ani.A inceput cu stangul, dupa faza cu acel autocar al Orica, dar dupa aceea nu au mai existat probleme.Am vazut multe peisaje inedite din hexagon, ceea ce a facut editia centenara mai deosebita.Finalul pe nocturna a fost de asemenea, reusit si frumos.Victoria lui Froome a fost meritata.Am tinut cu el de la inceput, chiar daca nu am crezut 100 % ca poate castiga. A reusit pe munte sa faca diferenta fata de Contador sau Quintana. Alejandro Valverde putea avea si el o sansa, daca nu exista problema tehnica.Bravo lui Froome, echipei Sky si organizatorilor, pentru un tur deosebit

Întrebări similare