Pai dinamo s-a facut de ras pentru ca n-au mai fost investitii, steaua a luat practic cei mai buni jucatori din campionat, deci era normal sa aiba asemenea rezultate, eu cred ca diseara, dinamo se va apara si va reusi pana la urma sa scoata un egal, nu cred ca vor iesi la atac, pentru ca risca sa ia multe
Nici un meci nu seamana cu altu, ce conteaza ca a invins Chelsea, nu are nici o relevanta asta... Steaua a investit in echipa, a cumparat tot ce a fost mai bun prin tara, platind sume destul de mari pentru campionatul nostru, in schimb Dinamo s-a multumit sa aduca doar jucatori liberi de contract/ciurucuri (majoritatea slabi, foarte slabi) si in plus si-au vandut si ''vedetele'' de-a cursul anilor, ce-i drept pe sume mari. Banii primiti nu au fost investiti in echipa, au fost papati de Borcea si Co. si asa s-a ajuns la acest decalaj intre cele doua.
Concluzia in momentul de fata este ca Dinamo este pamant, Steaua este mai buna... dar in fotbal nu se stie niciodata, ti-as da sute/mii de exemple de surprize !
Egal!
Valentin_George_1912 întreabă: