| Ciocinta_Alexandru_1976 a întrebat:

Ce parere aveti despre faptul ca s-a retras Simona Halep de la WIMBLEDOON?

12 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Fiecare sportiv isi da seama daca accidentarea s-a vindecat complet si este complet sanatos fizic si poate concura, asa ca a facut bine ca s-a retras daca asa a considerat ca este mai bine pentru ea. Era mai rau daca accidentarea se agrava, n-ar mai fi putut concura la Jocurile Olimpice si, din tot ce a spus, obiectivul ei din acest an este sa obtina o medalie la JO, eventual aur.

Bula
| Bula a răspuns:

Miscare inteligenta.
Poate va mai participa la cateva turneuri, dar e timpul de retragere din activitatea "de varf".
A ajuns la culmea carierei, si-a facut o avere frumoasa, iar la varsta ei este timpul de retragere in favoarea familiei, copiilor viitori.
Va ramane in istoria tenisului romanesc, alataturi de Ilie Nastase si Ion Tiriac.

| RAY a răspuns:

Treaba ei, presupus ca tu ai castigat multe troffe, gen trofelul pentru barfitorul anului, fata asta a facut ceva, voi care o frecati pe net toata ziua vb de simona ca un arsenal care e beat si derileaza

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce conteaza parerea noastra?
nu a putut sa joace, s-a retras. aia e.

| Drimmero a răspuns:

Clasic. Se retrage cand infrunta adversari mai puternici, e a nu stiu cata oara cand o face. Oricum si-a facut faima, bani destui, a fost si pe locul 1 WTA parca si a castigat ceva turnee, e timpul sa se retraga ca e depasita de situatie.

| Lukasssz a răspuns:

Oricum nu cred ca facea fata, deci cred ca a luat decizia buna.

| RobertMoon a răspuns:

Neprofesionistă. Eu cred că nu trebuia să se ducă la Wimbledon dacă încă nu s-a refăcut. Așa a făcut și la turneul de la Bad Homburg care a început acum 2 săptămâni. S-a dus la turneu, iar după 1 zi înainte de începerea meciurilor a realizat că nu poate juca. Really? La nivelul ăsta când te antrenezi zilnic nu realizezi că nu poți juca? La Wimbledon s-a dus să facă poze, eram sigur că nu poate juca pentru că am văzut-o la "antrenament" cu Carla Suarez Navarro, avea piciorul bandajat și abia putea sa servească.

| suntserios a răspuns (pentru RobertMoon):

Crezi ca asta avea ea nevoie? De poze la wimbledon? Crezi ca nu o primeau acolo sa isi faca niste poze?

| RobertMoon a răspuns (pentru suntserios):

Pai trebuia să mai iasă și ea în lume chiar și așa accidentată. Crezi că dacă era un turneu WTA 500 sau 250 se mai obosea să meargă până acolo?

| suntserios a răspuns (pentru RobertMoon):

Si crezi ca nu putea sa iasa in lume si fara sa participe la Wimbledon...

aaa. ma scuzi o fi zburat pe banii tai pana acolo

| Pnin a răspuns:

Sanatatea e mai importanta.

| Gramarutz a răspuns:

Nu mă uit la tenis deoarece sunt bărbat