Fiecare sportiv isi da seama daca accidentarea s-a vindecat complet si este complet sanatos fizic si poate concura, asa ca a facut bine ca s-a retras daca asa a considerat ca este mai bine pentru ea. Era mai rau daca accidentarea se agrava, n-ar mai fi putut concura la Jocurile Olimpice si, din tot ce a spus, obiectivul ei din acest an este sa obtina o medalie la JO, eventual aur.
Miscare inteligenta.
Poate va mai participa la cateva turneuri, dar e timpul de retragere din activitatea "de varf".
A ajuns la culmea carierei, si-a facut o avere frumoasa, iar la varsta ei este timpul de retragere in favoarea familiei, copiilor viitori.
Va ramane in istoria tenisului romanesc, alataturi de Ilie Nastase si Ion Tiriac.
Treaba ei, presupus ca tu ai castigat multe troffe, gen trofelul pentru barfitorul anului, fata asta a facut ceva, voi care o frecati pe net toata ziua vb de simona ca un arsenal care e beat si derileaza
Clasic. Se retrage cand infrunta adversari mai puternici, e a nu stiu cata oara cand o face. Oricum si-a facut faima, bani destui, a fost si pe locul 1 WTA parca si a castigat ceva turnee, e timpul sa se retraga ca e depasita de situatie.
Neprofesionistă. Eu cred că nu trebuia să se ducă la Wimbledon dacă încă nu s-a refăcut. Așa a făcut și la turneul de la Bad Homburg care a început acum 2 săptămâni. S-a dus la turneu, iar după 1 zi înainte de începerea meciurilor a realizat că nu poate juca. Really? La nivelul ăsta când te antrenezi zilnic nu realizezi că nu poți juca? La Wimbledon s-a dus să facă poze, eram sigur că nu poate juca pentru că am văzut-o la "antrenament" cu Carla Suarez Navarro, avea piciorul bandajat și abia putea sa servească.
Crezi ca asta avea ea nevoie? De poze la wimbledon? Crezi ca nu o primeau acolo sa isi faca niste poze?
Pai trebuia să mai iasă și ea în lume chiar și așa accidentată. Crezi că dacă era un turneu WTA 500 sau 250 se mai obosea să meargă până acolo?
Si crezi ca nu putea sa iasa in lume si fara sa participe la Wimbledon...
aaa. ma scuzi o fi zburat pe banii tai pana acolo
Ruxandra15 întreabă: