| Alexandra987654 a întrebat:

Ce parere aveti despre fetele cu patratele?
Baieti,cum vi se par fetele cu patratele? Arata bine/rau?

Eu a trebui sa slabesc anul trecut destul de mult.Bun, am slabit dar si prim sport.Cum a trebuit sa ma mentin am facut in continuare sport.Chestia e ca mi s-au conturat deja 2 patratele..Nu sunt proeminente ca la baieti-sunt micute.Ce parere aveti?

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Trebuie multa munca si regim alimentar sever ca o fata sa aiba patratele.Cantitatea de grasime de pe burta este mai mare la femei decat la barbati.

| NDC12 a răspuns (pentru darrio2007):

Serios? Din contra, e total invers.

Uita-te aici : http://s9.postimg.org/8ftusp09b/body_fat_percentage_picture_men_women.jpg

| darrio2007 a răspuns (pentru NDC12):

Ok.Si ce sa inteleg din asta? Grasime si patratele in ambele cazuri.Mai bine definitivate unde se vad? La barbati.

Ce n-ai inteles? Nu e clara poza aia? Ai zic ca," Cantitatea de grasime de pe burta este mai mare la femei decat la barbati. "

Uita-te la o femeie cu 40 % body fat si uita-te la un barbat cu 40% Body fat. Unde e mai multa grasime? Mai bine de atat nu pot sa explic.

Asta datorita antrenamentelor.Tu n-ai inteles.Anatomic vorbind, mai baiatule. Daca te limitezi doar la ce vezi si nu la ce scrie in carti, nu avem ce comenta.Pa.

N-ai nicio treaba cu sportul asta, ma cunosti? Ne tragem de sireturi de vorbesti asa?

Ai luat foc? Iti spun din proprie experienta.Nu ma trag de sireturi pe internet. Tipic multora ca tine. Daca nu au argumente incep sa critice sau sa ameninte.Sa nu crezi ca sunt un putoi de pe net.Fac sport de performanta de 26 de ani.Hai,pa!

| NDC12 a răspuns:

Carbohidrati cat mai putini! Aici totul tine de alimentatie.

Ce parere avem despre fetele cu patratele? Pai uite, iti dau poza asta si te las sa ghicesti :D, cum e mai ok? 30-40% Body fat sau 15-17 %, poate chiar 10-12 %. http://s9.postimg.org/8ftusp09b/body_fat_percentage_picture_men_women.jpg