| RAY a întrebat:

Ce parere aveti despre fitnes acasa?

Răspuns Câştigător
| AdiZNoni a răspuns:

Da si da rezultate vizibile si rapide. happy Daca vrei iti pot recomanda cateva clipuri pentru abdomen si pectorali.

13 răspunsuri:
| NevastuicAaA a răspuns:

Daca nu ai timp, bani sau locuri unde sa mergi...este bine si acasa.
La o sala ai si un antrenor care te corecteaza.

| LeMousiqe a răspuns:

Da.E totul ok.

| RAY explică (pentru LeMousiqe):

Ai facut?

| LeMousiqe a răspuns (pentru RAY):

Dacă ai echipament!

| RAY explică (pentru LeMousiqe):

Am descarcat niste video diferite execerciti fizice, si dansuri ca salsa

| acidickiddo a răspuns:

Fitness spui? Mi se pare okay ca idee, doar ca la sala este mult mai bine.Asta pentru ca ai un antrenor personal sau nu neaparat, dar sunt dotarile:aparatele, ganterele, alta atmosfera. happy

| AdiZNoni a răspuns:

In unele cazuri (rareori) poti obtine aceleasi rezultate acasa ca si la sala. Asta daca ai un minim de aparatura (gantere si macar o bicicleta medicinala) si daca stii de unde sa iti iei informatiile despre exercitiile fizice. Totusi sala este recomandata, mai ales daca te referi la fitnes pentru ati dezvolta masa musculara. Cei drept Fitness-ul de acasa te mentine in forma. happy

| RAY explică (pentru AdiZNoni):

Am descarcat de pe net video cu exerciti de fitnes, fete care fac fitnes, ai facut asa ceva vreodata?

| RAY explică (pentru AdiZNoni):

Ai mesaj

| Cosmin86 a răspuns (pentru AdiZNoni):

Pai doar 2 grupe? Si restul?

P.S. : rezultate vizibile si rapide acasa? esti amuzant laughing

| AdiZNoni a răspuns (pentru RAY):

Da si da rezultate vizibile si rapide. happy Daca vrei iti pot recomanda cateva clipuri pentru abdomen si pectorali.

| Geani999 a răspuns:

E ok și acasă dacă ai și aparate și cam orice ți-ar trebui, nu mai dai un ban în plus. Însă îți doresc mult succes și trebuie să lucrezi din greu + o dietă sănătoasă pentru un corp bine lucrat și tonifiat. Baftă!

| Geani999 a răspuns:

E ok și acasă, dacă ai aparate. Te scutești de a plăti la sală. Trebuie să tragi din greu + o dietă sănătoasă pentru un corp bine lucrat și tonifiat. Îți doresc multă baftă!

| iuly03 a răspuns:

De pinde. Daca stai la bloc nu mi se pare o idee asa buna, daca stai la casa e ok.

Întrebări similare