KAKA' este unul dintre jucatorii mei preferatii:X
Pacat ca a avut multe accidentari si l-au tinut departe de teren.
Nici Mourinho nu i-a dat prea multe sanse, cand i-a dat a facut meciuri foarte bune(ex:meciul cu Valencia, meciul cuAthletic Bilbao)
Pacat ca nu prea joaca.
Juca foarte bine la Ac Milan
In 2007 era balonul de aur
Cand a venit de la milan juca bine.a luat chiar balonul de aur in 2007 sau 2008. dar a fost accidentat si nu a mai dat acelasi randament.probabil ca realul va dori sa-l vanda la vara.principala destinatie pare chelsea.are 28 de ani deci e cam batrand pentru ce mijloc vrea realul
Din pacate de cand a plecat de la milan nu mai este ce a fost dar cei drep murinho nu i-a dat multe sanse(este de inteles din moment ce are atatea nume)dar daca ar pleca probabil ca ar renaste
Este un jucator foarte bun,dar accidentarile l-au tinut pe banca, la ac milan era foarte bun si acum este dar cum am mai zis accidentarile, are multe de dovedit.
Cel mai bun
Cel mai frumos
Cel mai cel
asa cum a spus si Ionut accidentarile l-au facut sa sufere foarte mult, din cauza asta n-a fost nici macar in echipa anului 2010, dar nici mourinho, de cand si-a revenit, nu i-a acordat prea multa atentie. Sper ca va redeveni din nou NUMBER ONE pentru. ca merita . Idolul meu :X
Pe vremea cand juca la Milan era mai bun decat Xavi sau Iniesta ai zilelor noastre! Realu`l-a stricat pe acest jucator!