Unii se uita mai ciudat pe tine, altii nu. Eram si eu oarecum in situatia ta la inceput, dar mi-am spus ca nu are de ce sa-mi fie rusine si asa a trecut acest sentiment.
Esti prea paranoica, nu doare pe nimeni de alergatul tau. Daca era 2005 mai intelegeam dar in ziua de azi mai toata lumea alearga.
Alerg doar dimineata sau seara tarziu(mai ales ca e o caldura insuportabila ziua cateodata), neaparat castile in urechi si ma concentrez pe task.Trebuie sa-ti depasesti la un moment dat bariera asta mentala.Foarte multi care alearga isi vad de treaba lor, nu se gandesc la tine, unii chiar te saluta ca de la runner la runner
O părere foarte bună, doar că oamenii într-adevăr se uită urât la tine dacă alergi și nu ești vreo obeză. Majoritatea sunt foarte proști și nu ar face nimic pentru sănătatea lor dacă nu ar fi obligați/amenințați de vreo boală. Mi-a zis un nene mai de mult că nu înțelege de ce alerg, că-s slăbuță. I-am zis că nu-s o putoare și nu vreau să crape ceva în mine de la sedentarism . Răspunsul lui a fost că ''ar trebui să mănânc mai mult''. Nu am mai stat să-i explic că nu-s la nicio dietă și sunt gurmandă, că n-avea rost. Oamenilor nu le pasă și dacă se bagă în seamă să comenteze ca moșul ăsta, o fac numai din plictiseala și că au ei niște idei mărunte cu care n-au pe unde să facă paradă. Aleargă liniștită.
Alergatul si multe altele nu este ceva care sa iti fie rusine, din contra trebuie sa fi mandra de ceea ce faci pentru ca esti un exemplu pentru cei din jurul tau.
Eu nu prea pot alerga singur. Am mers la alergat doar cand aveam cu cine.
In public inseamna in vazul lumii. Daca e in vazul lumii trebuie sa fie intr-o perioada in care majoritatea oamenilor sunt activi. Oameni activi inseamna aglomeratie. Majoritatea oamenilor sunt activi pe timp de lumina. Lumina inseamna de obicei caldura.
Nu-mi place. Prefer sa alerg la 4 dimineata cand e racoare, intuneric si nu ma incurca nimeni.
Tu cred ca faci gresit rusinea. Ar trebui sa fugi si mai tare, nu sa te opresti.
Cand eram in razboi, n-aveam timp de alergat. Nici in picioare nu stateam. Eram prea ocupat sa ma tarasc prin noroi si sa ma hranesc cu mocirla care mi se aduna in ghete.
Crezi c-ai putea sa depasesti vreodata un obuz de 3 tone?
Nu te-ai descurca in lupta, imediat te-ar dibui inamicu.