GOAT pe pozitia lui n-are cum sa fie, au fost mijlocasi mult peste el, nume grele precum Iniesta, Xavi, Lampard, Gerrard, Nedved, Zidane, Platini, Paul Scholes, Vieira, Raymond Kopa, Neeskens, Hagi, Pirlo, Giggs si etc ca-mi ia pana maine sa-i trec pe toti, dar cu siguranta e printre cei mai buni mijlocasi din ultimii ani. A castigat multe trofee in ultimul deceniu. Are o anduranta si disponibilitate la efort remarcabila tinand cont ca are 37 de ani. Stie jocul, are un stil relativ simplu si eficient, tine de minge in momentele de posesie ale echipei si ridica privirea pentru a trimite niste pase catre atacanti, de obicei pasele lui sunt eficiente si ajung unde trebuie, e bun facand atat faza defensiva cat si pe cea ofensiva, e creierul din mijlocul Realului de la ultimele succese.
Am si eu o intrebare, cam ce varsta ai? Nu de alta dar ai zis multe baliverne, cu siguranta nu i-ai prins jucand pe multi jucatori din lista mea, eu i-am prins pe unii chiar toata cariera ca jucatori.
Intrebarea e despre cel mai bun mijlocasi, aici intra toata gama de mijlocasi, absolut toate pozitiile din postul de mijlocas, nu doar postul lui Modric, Modric joaca mai multe pe teren, e polivalent in zona de mijloc.
Hagi a fost fenomenal ca fotbalist, a avut performante mari de tot pentru un fotbalist roman, a jucat in campionatul Spaniei, Italiei, a luat trofee cam pe unde a jucat, in afara de Sportul, a fost foarte aproape si de balonul de aur, atat de imens a fost Hagi, e lejer printre cei mai buni fotbalisti all-time nu doar mijlocasi.
Vieira lipsit de imaginatie? Esti mic, nu l-ai prins p-asta cand era o stanca la Arsenal, a fost una dintre piesele de baza pentru Arsenalul invincibililor dar si pentru succesele Frantei la turneele finale.
Lampard si Gerrard supraevaluati? Astia au mai multe goluri fiind mijlocasi decat multi atacanti...trageau echipa dupa ei.
Xavi si Iniesta sunt realul succes al Barcelonei, astia 2 l-au servit pe messi de s-au plictisit si au tinut mijlocul ani buni, tot cu ei in echipa Spania a castigat 3 turnee finale la rand, iar vorbesti balarii. Xavi si Iniesta i-au adus glorie lui guardiola si l-au facut destul de mare pe messi.
Sa-l pui pe Modric deasupra multora doar pentru ca are multe trofee e noaptea mintii, nu a castigat de unul singur trofeele. Asa si Pedro a avut cifre mai bune decat Ronaldo Nazario, mai multe trofee luate, asta inseamna ca Nazario e sub Pedro? Ti s-a parut Pedro ca fiind un jucator world-class? nicidecum
Modric a fost la înălțime în seara asta cu Olanda. A jucat 118 minute, deși are o vârstă...
Pe vreme când Ronaldo era la real Madrid ai Messi la Barcelona fotbalul era fotbal mai ales el clasico ce vremuri...
Iepurash_1973 întreabă: