Da Steaua-Larnaka ne-a uns inimile de bucurie, Un stadion care a batut recordul de asistenta, o adevarata echipa impinsa de la spate de cei mai frumosi nebuni suporteri, O seara de vis! L-e-am stricat cateva zile de liniste iar la dinamovisti ca multi dintre ei au strigat de bucurie la golul cipriotilor! Asa ca FORTA STEAUA! Si sa cadem cu Anderlecht sa le aducem aminte de noi inca odata!
Eu cred ca n-am vazut bine nu o fost steaua-larnaka si vaslui -zurich stai linistita ca daca juca steaua -zurich le scotea elevetini fotbalul din cap
Trebuie sa te corectez,a fost Steaua-Larnaca, nu Zurich, cu aia a jucat Vaslui...Steaua a jucat destul de bine,si asa trebuia sa o faca, au avut o grupa destul de accesibila de la inceput si daca Maccabi nu gresea atat alta era soarta grupei. Oricum, in sfarsit mai avem si noi o echipa in primavara europeana.
Ohhh! da sc d atat bucurie, am gresit...
Nu vreau sa par jignitor, dar trebuie sa fim realisti. Daca batea Larnaca sti doar ca Steaua termina pe ultimul loc.Asa ne bucuram, chiar si eu ma bucur pentru calificarea asta dar am spus ca era o grupa care trebuia ca Steaua sa o treaca fara mari dificultati de la inceput.
Stiu ca ne-am calificat a fost bestial. Dar cat a fost scorul ca nu mai stiu?
3-1...primul gol la dat Raul Rusescu si celelalte doua Stefan Nikolic.
cosmin333 întreabă:
Abecedare întreabă:
DιιιάLøvєs1Dツ întreabă: