| Buresbista123 a întrebat:

Ce parere aveti despre ramanerea Rapidului in liga 1 e corecta?

Răspuns Câştigător
| SarcasmBoy a răspuns:

Nu mi se pare corecta pentru ca Rapidul nu are licenta si nu ar fi corect fata de celelalte echipe care sunt cu platile la zi.O sa se aleaga praful de Liga 1. jucatorii nu o sa mai fie platiti cu lunile, cluburile vor aplica procedura de insolventa sa fenteze taxele la stat. Dupa mine nici in liga 2 nu i-as accepta, daca nu ai bani sa achiti angajatii nu ai ce cauta in fenomen.

9 răspunsuri:
| Ibrahimovic a răspuns:

Din punct de vedere al licentei nu este corect. Dar Chiajna a retrogradat pe teren, Rapid nu. Deci mi se pare corecta ideea barajului si in final ramanerea Rapidului in Liga1.
Bafta!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ibrahimovic):

Mie mi s-a părut o prostie barajul. Şi ideea în sine şi modul în care s-a pregătit meciul şi desfăşurarea meciului. Tot. Mi-ar fi convenit mai mult ideea unui baraj între cele două echipe care au terminat pe locul 3 în cele două serii ale ligii secunde. Pentru mine, Rapidul este o echipă retrogradată, rămasă în Liga 1 doar din dorinţa miticilor de la LPF.

| Ibrahimovic a răspuns (pentru anonim_4396):

Si zici ca ar fi trebuit sa ramana Chiajna in Liga1?!
Chiajna a retrogradat pe teren, iar Rapid a avut doar probleme cu banii.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ibrahimovic):

De unde naiba reiese că eu aş fi zis de Chiajna că merita să rămână în Liga 1? laughing Eu am zis că şi Rapid şi Chiajna trebuiau să fie retrogradate, iar că ideea barajului a fost doar o mizerie a mafiei din LPF şi FRF pentru a-şi păstra un " brand " în primul eşalon, în speţă Rapidul.

| Ibrahimovic a răspuns (pentru anonim_4396):

Aha.
Mie mi s-a parut o idee buna cea a barajului si chiar una interesanta.

Răspuns utilizator avertizat
| Mingo a răspuns:

Merita mai mult Chiajna, a jucat mai bine

| BogdanFRD a răspuns:

Rapid e o echipa de traditie, imi pare rau ca a ajuns sa se bata cu desculti de la Chiajna pentru a ramane in liga 1. Sper ca in cativa ani sa fie din nou o echipa de top in campionatul romanesc.

| ViSsseS a răspuns:

Mi se pare mai corecta a rapidului decat a chiajnei