Nu o sa fie un meci rau nici asta! Real-Chealsea suna foarte interesant!
:p
După F.C Barcelona, Bayern München este echipa mea preferată. Evident, mi-am dorit extrem de mult să o văd în finală. Văd că dorința mea s-a adeverit, în urma unei confruntări senzaționale.
Superb meciul de aseară, am stat ca pe ghimpi până în ultima secundă.
P.S. http://www.youtube.com/watch?v=dZUA6THFBvU&feature=related =))
Numai bine!
Ai dreptate un meci incredibil, nici nu stiam cu cine sa tin(am la suflet ambele echipe)A fost uimitor Felicitari Bayern!
Bayern a demostrat ca este o echipa unita si ca poate mai mult, chiar sa distruga una dintre cele mai mari echipe ale lumii. O admir!
Pentru asta merita tot respectul din lume! Sper ca s-a vazut in ultimele minute spiritul de echipa!
Da, sa stii. A fost cel mai superb meci
Nu ar fi rau! Bayernul merita sa fie acolo parerea mea!
Da, si a mea
In ultima vreme s-a vorbit foarte mult de Barca si Real ca de niste zei ai fotbalului sa zic asa! Intr-adevar sunt buni dar nu inseamnca ca nu pot fi infranti!
Ai spus totul. Ai 100% dreptate!
Ase e Dany dar, nu comparam Realu` si Barsa cu alte echipe.Clar sunt mult mai bune.
Nu nu exagerez, dar eu am vrut sa spun ca alte echipe daca sunt bine pregatite pot sa le faca fata cu scucces celor doi titani! Oameni ca Messi sau Ronaldo merita tot respectul din lume intr-un fel chiar regret ca nu au fost cele doua echipe in finala!
Ma refer la Barca si Real!