Depinde.Daca esti ectomorf iti trebuie un gainer ca sa castigi masa musculara. Daca nu esti ectomorf poti lua ca te vei dezvolta.Este bun produsul.
Mai bine ia gfx-8. Si apropo, daca nu ai un regim de mancat bun, degeaba iei suplimente, ca tot nu pui nimic.
Mda... unii nici acum in 2013 nu fac diferenta dintre steroizi si proteine. si nu o sa scapam prea in curand de ei.
Deci cine merge la sala de forta ca sa castige masa si nu ia proteine ori nu are bani de proteine ( pentru ca nu sunt chiar ieftine ) ori e prea prost si crede ca e acelasi lucru ca steroizii si rade de altii care iau dar ei nu isi dau seama ca is de infinit ori mai idioti...
Dar...pui masa musculara de la ele? Si, pentru masa musculara ai nevoie de calorii si carbohidrati pe langa proteine?
Dar totusi. Nu sunt gras...sunt fibrat si am putin muschi pe mine pentru ca trag de fiare, dar nu pot sa castig masa musculara naturala pentru ca nu pot sa tin un regim strict cu produse care sa imi ofere multa proteina si putina grasime, si m-am gandit sa imi cumpar un supliment si sa incer in continuare sa mananc cum trebuie. As pune masa musculara vizibila in 3 luni de la Anabolic Protein? Sau sa imi cumpar GFX-8 sa am rezultate vizibile (am creatinina ridicata, deci nu pun prea repede grasime)?
Salut, o sa iti spun poate acelasi lucru care poate l-ai mai auzit, nu lua proteine deoarece duapa ce te vei lasa de sala iti va slabi masa musculara mult mai repede decat ai facut-o, daca nu o sa ai grija o sa faci si burta dar cel mai rau lucru poate cauza potentei, daca o sa iei proteine o sa devi obsedat si nu o sa te mai opresti toti o sa iti zica ca e de ajuns dar tu nu o sa vezi. sa o spun direct nu lua proteine.
Frate,ca sa intelege-ti si voi.Sunt suplimente care te ajuta foarte mult.Nu au cu ce sa iti afecteze deoarece ele se gasesc si in mancare.Asta ar insemna ca nu ar mai trebui sa mancam.
Nu are efecte secundare! Suplimentele nu au efecte secundare deoarece ele se gasesc si in mancare deci nu iti va dauna cu nimic.
Tu esti IDIOT?
Proteinele se gasesc si in mancare.
Deci tu, din cauza ca MANANCI, inseamna ca esti impotent?
proteine = carne, peste, branza, oua, lactate.
anonim_4396 întreabă: