| ElGreco88 a întrebat:

Ce pareri aveti despre Wheybar Forte? Daca ati folosit asa ceva.Mie antrenorul de la sala mi-a zis ca daca iau o luna din astea apoi ma las de luat nu o sa mai cresc in masa.Este adevarat? Precizez ca este Hot. Vrea sa crestem mai greu in masa sa stam mai mult la el. Funda

Răspuns Câştigător
| Ionut_Iacob_1994 a răspuns:

Sunt bune dar daca vrei masa musculara mai bine iei o pudra care administrata imediat dupa antrenament ajunge mult mai repede in sange si cresterea se va produce mai rapid. Batoanele proteice sunt ceva mai de "fite" iar cresterea in masa musculara nu ar trebui sa inceapa cu ele. Daca vrei tot de la redis poti incerca nutrifort sau Mass forte creatin R. Iar dupa ce nu mai iei suplimente o sa slabesti sau o sa stagnezi deoarece iti reduci aportul kaloric, proteic si de carbo.

| ElGreco88 explică (pentru Ionut_Iacob_1994):

Deci clar nu mai vreau suplimente laughing. Multumesc pentru sfaturile oferite.Da add la: danny. ftw18 daca vrei, sa mai vorbim cate ceva big grin. Multumesc!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Ionut_Iacob_1994):

Redis sucks

5 răspunsuri:
| Alinaka a răspuns:

Un produs foarte cunoscut pentru crestere in masa musculara este Serious Mass de la Optimum Nutrition https://www.kiwigym.ro/gainere/optimum-nutrition-serious-mass-5-4-kg unul din cele mai cunoscute marci de suplimente din lume. Este recomandat de majoritatea site-ul de recenzii din nisa.

| pufuleata a răspuns:

Da, stiu cazuri clare care dupa ce au luat si s-au lasat de sala s-au ingrasat 5 kg...

| ElGreco88 explică (pentru pufuleata):

Nu are nici o leg ce ai spus tu cu ce am intr eu tongue Mai astept alte pareri! multumesc. funda