| Apokales a întrebat:

Ce parte a pieptului ( Inferioara / Superioara ) antrenezi cand faci impins de la piept la aparat?

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Faci intai impins inclinat si apoi pe orizontala sau declinat.

Si lasa aparatele, fa cu greutati libere.

10 răspunsuri:
| lascuiulian92 a răspuns:

Impins pe plan orizontal inf. iar pe plan inclinat sup. Paremi-se ca asa-i big grin

| Apokales explică (pentru lascuiulian92):

Dragut, dar voiam sa stiu pentru aparat ce zona a pieptului antrenez.

| lascuiulian92 a răspuns (pentru Apokales):

Pai lucrezi toti muschii pieptului la impins, acum depinde de care impins faci, orizontal sau vertical. Muschii pieptului sunt impartiti in muschi claviculari si sternocostali in total formeaza pectoralii. Faci inclinat lucrezi o parte, faci orizontal alta parte. In concluzie lucrezi tot pieptul.

| Apokales explică (pentru Cosmin86):

Sa inteleg ca ar trebui sa fac impins din inclinat prima oara pentru ca este grupa musculara mai mare a pieptului, nu? Sau care-i faza?!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Apokales):

Pentru ca e grupa care se dezvolta mai greu. Mereu incepi cu grupele care se dezvolta mai greu.

Ok, deci cele 2 exercitii impins inclinat, declinat si apoi mai fac ceva fluturari si asta-i tot pentru piept, corect?

Da. sau in loc de fluturari ( exercitiu de izolare ) poti alege tot un exercitiu de baza ( gen flotari la paralele ).

Cred ca las fluturarile... din cate stiu iti ofera un aspect mai frumos al pectoralilor, il scoate mai bine in evidenta... il defineste big grin.

Nu exista exercitiu de definire, definirea se face din alimentatie.

Exista doar exercitii de forta, masa musculara sau rezistenta, atat.

Stiu ce zici, dar din ce am citit fluturarile il pun mult mai bine in evidenta.In fine, raman totusi cu fluturarile la final ca tot este exercitiu de izolare.

Faci intai impins inclinat si apoi pe orizontala sau declinat.

Si lasa aparatele, fa cu greutati libere.