Odihneste-te.Somnul ajuta mult in dezvoltare si bineinteles fructele si legumele.
Nu cred că există pastile de creştere, eu am 1, 85şi nu am luat nicio pastilă de,, creştere'' contează şi cum te dezvolţi tu.
Eu am facut inot timp de 3 ani (intre clasele a 5-a si a 8-a) si m-a ajutat foarte mult, m-am inaltat mult mai tare comparativ cu colegii de clasa, dar nu am auzit de nici o pastila de crescut.
Ai crescut din cauza genetici tale nu ca ai facut inot
80% este genetic, 20% alimentatie, doar pana la 3 ani se poate complica problema, bebelusi care nu primesc lapte matern sau au o alimentatie saraca in proteine vor dezvolta o inaltime mai mica plus alte probleme, tu numai ai ce face decat operatie atat
MirceaZah,dacă nu te superi imi poti spune ce înălțime și vârsta ai? Eu am 15 ani fara 3 saptamani si 1.84 si vreau sa intru la înot pe parcursul anului școlar pentru a creste deoarece am un prieten care la 15 ani si cateva luni avea 1.90 si as dori sa ajung si eu la înălțimea lui.Imi poti spune te rog înălțime a ta!
1.88, 32 ani
Calciul intareste oasele si dintii. Nu exista pastile pentru a creste. In caz ca te referi la cresterea in inaltime, poti face unele exercitii fizice si anume sarituri, sa joci basket, pentru ca facand aceste exercitii se produce o intindere a coloanei si a muschilor, care este foarte benefica pentru cresterea in inaltime, si in asa fel corpul este stimulat sa creasca. Sper ca te-am ajutat!