| AlinMihai06 a întrebat:

Ce poate sa ma ajute sa fac mai multe tractiuni? Eu incerc in fiecare zi sa fac fara ajutor, apoi fac la um aparat la sala care imi ia cateva kg din masa corporala, sa le fac mai usor.
Mentionez ca trebuie sa ajung pot sa fac cam 8-10 tractiuni, iar eu fac 2-3(fara ajutor) in momentul de fata.
Tractiunile le fac cu priza inversa( cu degetele spre corp).

8 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Alte exercitii care iti lucreaza spatele: ramat cu gantera, ramat cu haltera, indreptari (astea o sa te ajute mai putin, fa-le la sfarsitul antrenamentului de spate).

Negative poti sa mai faci. Sau tractiuni cu greutate suplimentara, leaga 5 sau 10kg de tine, o sa faci 1 singura repetare, dar o sa-ti mareasca forta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!
Exercitiul! Eu când am inceput sa fac "tractiuni" nu puteam sa fac nici macar una, doar atarnam de bara de batut covoare si incercam fara succes sa ma ridic. Asa am inceput! dupa 3/4 luni faceam 25 de tractiuni.
La fel si in alte tipuri de tractiuni(sau exercitii), cum ar fi cele pentru spate(priza larga si cu degetele in exterior) tot cu 0 am inceput si in 2 saptamani faceam 5, intr-o luna deja 10.

| AlinMihai06 explică (pentru anonim_4396):

Si cum ai reusit?

| anonim_4396 a răspuns (pentru AlinMihai06):

Ti-am spus, EXERCITIU!
Incerci din nou, si din nou.

| jujegeget a răspuns:

Sa faci zilnic si sa incerci sa faci mai multe de exemplu intr-o saptamana in fiecare zi faci 3-4, urmatoare saptamana in fiecare zi incerci sa faci 5-6.

| Cosmin86 a răspuns (pentru jujegeget):

Nimic nu se face zilnic, muschiul are nevoie de odihna. Muschii in zielle de odihna se refac, NU cand ii lucrezi.

| AlinMihai06 explică (pentru Cosmin86):

Eu nu am intrebat nimic de muschi, vreau doar sa stiu cum sa pot sa fac 10 tractiuni odata repede si bine, am nevoie la probele sportive, nu am nevoie de muschi

| Cosmin86 a răspuns (pentru AlinMihai06):

Pai fara muschi cum le faci? Din ce crezi ca tragi corpul la bara, nu din muschi? spate (marele dorsal in special) + biceps + deltoid posterior + putin antebrat.

Sau tu incordezi grasimea?