Pentru a avea patratele trebuie sa faci abdomene combinate cu exercitii cardio(alergare, inot).
Nu iti sugerez sa te apuci de sala daca esti mai scund. Odata ce te-ai apucat de sala si o sa mergi continuu, nu o sa mai cresti in inaltime..Bafta!
Http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/......7430_n.jpg
Uite aici cateva exercitii :)
Ar fi bine sa te duci la sala, acolo ai tot echipamentul necesar, poti lucra si partea inferioara si superioara si intercostalii :) dar pauza dintre exercitii sa fie de maxim 30 secunde si incearca sa faci exercitiile alternativ (3-4 exercitii dupa care pauza 30 secunde, dupa treci la seria 2*aceleasi exercitii*, dupa iar pauza 30 secunde... sa faci in total cam 4 serii )
Le desenezi cu marcarul ca Alex Velea ....si o sa fii belea ....sa moara toate fetili)))
Pai incearca sa te duci la sala sau sa faci acasa cat mai multe abdomene ori sa ridici picioarele in cat sa formezi un unghi de 90 de grade. Daca esti mai grasut ar fi bine sa te duci sa alergi dar sa astepti sa vina vara.
Puțină dietă și foarte mult sport, abdomene în special. O să dea rezultate așa că multă baftă!
La varsta ta, e bine sa te apuci de asta.Tot ce trebuie sa faci e sa faci sport, mult sport. Incepi in fiecare zi cu cate 50 de abdomene (te sfatuiesc :e multa munca, dar merita).
Alergi mult, dar pentru inceput cu cate 50 de abdomene in fiecare zi, daca poti si mai mult, flotari.
Abdomenele sa fie si pe spate si pe burta.Cat mai multe exercitii de gimnastica.Ar fi bine sa te duci la sala, dar daca nu ai posibilitatea, poti sa faci acasa treaba, sport, eu de exemplu am un verisor care nu a fost niciodata la sala dar a muncit acasa prin gospodarie etc.) si a facut un abdomen de invidiat.Deci nu e neaparaat sa te duci la sala, acasa in gospodarie, facand treaba pe acasa, e si asta o optiune destul de buna.
Sper ca te-am ajutat.Imi dai funda? Te rog frumos...
NU trebuie sa faci in fiecare zi. Muschii cresc in zilele de odihna!
anonim_4396 întreabă: