| Sergiu3210 a întrebat:

Ce pot sa fac sa nu ma mai las de dieta? Nu sunt gras, am 60 kg dar tot se vede putina grasime, incerc de 1 an sa imi fac patratele insa mereu ma las, ma duc mananc, iar a doua zi nu mai am motivatie, astept 2 saptamani, iar ma apuc si tot asa, ce pot face?

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Să-ți permiți să te bucuri de anumite mâncăruri cu măsură dar în rest să te ții de regimul tău.

| zilog a răspuns:

Să nu mai mănânci mâncarea alocată de părinți ci să pui tu personal mâna pe o muncă fizică pe un job unde să muncești cu mușchii să vezi cum slăbești instantaneu. înafară de asta ia încecă să nu mai bei sucuri cu zahăr si nici acidulate si să te lași de orice fel de mẫncare care conține chimicale.
Ai mers vreo dată cu picioarele tale 20 Km într-o singură zi!?
Ce ar fi să incerci treaba asta!?
Ai mâncat vreo data măcar 12 mere intr-o zi? ce ar fi să renunți de tot la masa de seră sau să mănânci mere ardei gras chestii din astea pere morcovi serara ca să umpli stomacul cu salată seara să vezi cum o să slăbești!
Dar dacă tu nu mergi 5000 de pași după fiecare masă nu ai cum să slăbești niciodată poate că prin înfometare! Dar asta nu prea cred că o să țină mult pentru că dacă te înfometezi o să te îngrași și mai tare atunci când o să te iei din nou de mâncat. Aș că singura soluție ar fi să reduci mâncarea și ca să o poți reduce ia caută tu ceva imigranți sau o familie cu copii mulți și zi
Eu personal azi aș fi mâncat 1 Kg de tobă dar m-am gândit că mai bine vi-l fac vouă cadou.
Eu azi aș fi mâncat 2 sharoma si aș fi băut 2 sticle de suc dinăsta acidulat așa că eu nu mă pot abțîne m-am gândit să fac o faptă bună șî să vă fac vouă cadou aceste 2 sticle de suc.
Si vei vedea că faci și o faptă bună
și atunci când știi că mai bine de cât să îti iei tu încă o cutie de ciocolată mai bine o faci cado acelei familii cu copii mulți
Orice vrei să cumperi să bagi în tine cumperi exact lucurul ăla la calitatea aia
nu suc ieftin dacă pentru tine ai fi cumpărat un suc de calitate cumpără exact sticla aia de 2 litri de suc si fă-o cadou la o familie de ROMÂNI care se duc la școală
pentru că la alții de lă partidul lor le mai dau și niște fundații au ei combinațiile lor
dar la românii cu pielea albă nu le dă nimeni nimic când nu au
a ajuns în România să fie un avantaj să faci parte dintr-o minoritate că te duci ceri și îți dă
Dar dacă ești Român nu îti dă nimeni nimic! Nici măcar de la Biserică dacă te duci să ceri nu îți dă! Nimeni nu te ajută cu nimic!

| AnastasiaK a răspuns:

Sa fii disciplinat. Punct. Atât poți face. Dacă era ușor pentru toată lumea, era toată lumea cu pătrățele, dar se pare că nu e așa. Fiecare alege din ce categorie face parte happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa abdomene. O sa se intareasca muschii abdominali si o sa iti tina matele inauntru

| zilog a răspuns (pentru anonim_4396):

Măcar drumeți să facă dacă are mâncare moca!
https://haisasocializam.ro/

| RaduRobertRO a răspuns:

Inainte sa te lasi de dieta zi ce inlatime ai, 60 de kilograme nu spune nimic, IMC-ul conteaza.

| Raspundebine1 a răspuns:

Eu zic sa antrenezi tot corpul pentru ca asa e bine.
Trebuie sa faci si exercitii pentru abdomen, mushii tai nu sunt dezvoltati in partea abdominala si oricat de mult slabesti nu o sa se vada, muschii tai au nevvoie de un stimul care sa ii ajute sa creasca pentru ca altfel sunt plati si nu au forma.
Ca abdomenul sa se vada, trebuie sa ai putina grasime in corp pentru ca daca e mai putina e un strat mai subtire care il acopera, nu?
da, dar degeaba ai putina grasime care sa il acopere daca nu ai forme care sa se (iasa in relief cumva, nu stiu cum sa zic), sper ca am ajutat