| Yanna88 a întrebat:

Ce pot sa mănânc înainte și după antrenamentele de la sala?
Nu am ținut niciodată regim și nici nu vreau, am mâncat la
Orice ore orice am vrut.
Merg la sala pentru tonifiere si poate sa dau jos 2 kg și știu ca este important ce mănânci înainte și după antrenamente.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Inainte de a face sport este extrem de important sa dam energie rapida organismului asta o facem cand mancam carbohidrati cu asimiliare prelungita,pere,mere, miere bio, portocole, dup ce facem sport este important sa mancam proteine carnea de peste este foarte sanatoasa, pui
cartofi dulci da energie rapida iar sunt foarte buni
orezul e foartte sanatos, cartofi, nu trebuie evitati carbohidrati doar cei complexi =dulciurile

| brioșicaviolet23 a răspuns:

Pai incearca sa mananci ceva usor, gen fructe, care iti vor tine si de foame, si numai mancaruri facute acasa, incercand sa eviti prajelile

| faceboom a răspuns:

Tonifiere, in general mancare bogata in proteine cu cat mai putini carbohidrati. De evitat orice este prajit.

Depinde de organism, dar e bine sa iei doar o gustare cu 30 min inainte de antrenament: o banana, niste alune sau un sandwich un piept de pui la gratar, paine toast (cat mai subtire painea)

Dupa antrenament trebuie sa mananci ca lumea. Dar la fel. Evita cartofii, painea. De preferat: piept de pui, vita, paste, orez, legume.

2kg le pierzi daca sari 2 mese si alergi o ora. E mai important sa-ti echilibrezi dieta si sa mananci doar ce trebuie. Chiar daca renunti doar la suc si junk (orice vine in folie de aluminiu: chipsuri, cornuri) ai sa vezi o mare diferenta pe termen lung. Bafta!

| RAY a răspuns (pentru faceboom):

Nu exista nici o dovada stiintifica care sa dovedeasca ca organismul are nevoie de multe proteine, in fapt o dieta sanatoasa are nevoie doar de 25% restul sa vina din carbo, grasimi, organismul are nevoie de carbo in mare parte si de grasimi naturale

| RAY a răspuns (pentru faceboom):

Piramida alimentaiei

http://www.csid.ro/......-13602680/