Nu ti se face foame de la munca fizica? Stiu ca munca in constructii e grea si ar trebui sa-ti provoace foame!
Din ce mi-ai enumerat ca mananci cam lipsesc carbohidratii complecsi, mai adauga: orez (de preferat brun), cartofi dulci (sau normali daca nu-ti plac aia dulci), paste din grau dur, mazare, fasole.
Cele mai bune proteine: carnea de vita, porc, curcan, pui, branza, peste, oua, migdale/nuci/caju.
Mananca de 4-5 ori pe zi una din sursele de mai sus (poti si 5 fripturi pe zi, nu e gresit).
Iti trebuie si un supliment? Serios? Bine ca nu va apucati de luat suplimente chiar inainte sa mergeti la sala...ca pana la urma ce mai conteaza alimentatia, antrenamentul sau odihna? Suplimente sa fie. Ma rog, "sala acasa".
Suplimentele conteaza 10% si fara o alimentatie potrivita sunt zero. Daca vrei sa arunci bani, ia de la o firma cunoscuta macar (ON, Muscletech, Weider etc.).
p.s.: sala acasa = pierdere de vreme, acasa NU ai ce-ti trebuie sa faci sala. Stiu pe cineva care face sala acasa cum trebuie, a bagat cam 15.000 de euro sa-si amenajeze o sala acasa, dar sta intr-o casa de 350mp, a avut spatiu.
Nu mananc chiar asa mult.3 oua salata, o bucata de carne, fructe, lapte. poate aceasta este problema! Dar nu pot sa ma fortez nu am tot deauna pofta.+ Ca lucrez si in constructii sunt destul de obosit vin acasa si mai fac niste antrenamente si iau somn. De aia m-am gandit ca sa iau niste suplimente ca, dimineata sa iau o cupa de proteine cu lapte si sa progresez mai repede.scopul meu este de a arata cat mai bine. multumesc mult pentru sfaturi si ajutor! Sunt tanar si de aia nu stiu asa multe
Bine am gresit atunci nu o sa mai cumpar.ce sfat imi dai in legatura cu sala mersi!
Pai tu ai zis de sala acasa, nu stiu eu ce echipament ai tu acasa ca sa pot sa zic ceva. Banuiesc ca stii ca daca nu ai greuatati, nu ai nicio sansa sa dezvolti masa musculara. Dar da si tu un search pe site-ul asta ca au pus destui aceleasi intrebari...sau si mai bine, foloseste google si incepe sa te documentezi (nu de pe site-uri obscure, pls). Sunt multe de spus si oricat de mult ti-as scrie, n-as cuprinde tot ce trebuie sa stii.
Nu ti se face foame de la munca fizica? Stiu ca munca in constructii e grea si ar trebui sa-ti provoace foame!
Din ce mi-ai enumerat ca mananci cam lipsesc carbohidratii complecsi, mai adauga: orez (de preferat brun), cartofi dulci (sau normali daca nu-ti plac aia dulci), paste din grau dur, mazare, fasole.
Cipi1212 întreabă: