Nu, dar 90 kg 1, 75m si nu stie nici macar de ce proteine are nevoie, e un pic cam clar, ca cea mai buna metoda de a arata "fitness" sau ca un culturist mai fara muschi este aceea de a da jos grasimea, nu de a cumpara proteine, adevarat raspunsul meu este cam dur, dar corect.
Ți le recomand pe acestea sunt foarte bune: http://www.proteineonline.ro/......p-525.html
Cred ca joggingul si mancatul mai putin ar fi cea mai buna proteina pentru tine.
Esti obez, ai nevoie de proteine ca sa isi tina de foame ca sa manci mai putin, eu am o curiozitate proteinele astea ce fac? eu sunt un carnivor dar pana n-am facut culturism nu am facut masa musculara, tu trebuie sa faci deficit caloric + sport, poti incepe cu ceva usor ca apoi sa faci mai mult
dimineata proteine
dupa masa proteine+carbo + grasimi
seara carbo
Daca isi cumpara "proteine" inseamna ca nu o sa poata slabi? Daca tot recomanzi omului sa dea jos grasimea, de ce nu ii recomanzi sa ia proteine? Pentru a pastra masa muscualara, e nevoie de un aport mai ridicat de proteine decat in mod normal pentru a pastra masa musculara in perioada de slabit, ceea ce pariez ca o sa ii fie foarte greu tinand cont greutatea lui. Crezi ca o sa poata lua doar din alimentatie cam 180 de grame de proteine/ zi? Mai baga o fisa si regandeste-ti raspunsul! Bafta!
Nu, dar 90 kg 1, 75m si nu stie nici macar de ce proteine are nevoie, e un pic cam clar, ca cea mai buna metoda de a arata "fitness" sau ca un culturist mai fara muschi este aceea de a da jos grasimea, nu de a cumpara proteine, adevarat raspunsul meu este cam dur, dar corect.
pagliaci întreabă: