| VrRos89 a întrebat:

Ce rezultate îmi aduce o lună de pedalat la bicicletă, câte 30 minute în fiecare zi?

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Depinde de organismul fiecaruia. Oricum rezultate bune pentru sanatate si mai ales daca continui si in lunile urmatoare crescand si durata antrenamentului progresiv.

| Mirel4412 a răspuns:

30 de minute pe zi e destul de putin dupa parerea mea, dar pentru un incepator cred ca e ok. In primul rand are avantaje pentru inima, adica faci cardio. Muschi nu prea poti face pe bicicleta, depinde cum mergi, daca fortezi 30 min clar soliciti muschii, dar nu se pune problema aici sa faci lucrul asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ai pedalat pana acum deloc, vei observa ca la inceput mai mult de 5 minute nu vei putea pedala, apoi 30 minute vor fi nimic toata. Important e sa pedalezi cat de mult poti deoarece e sanatos sa faci miscare + e un exercitiu relativ usor.

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Vai laughing iartă-mă ca râd dar sunt unele persoane care spun "slăbești îngrozitor dacă mergi pe bicicletă" laughing. La mine nu exista zi din vară sa nu ma urc pe bicicleta și nu, nu vorbesc despre 30 de minute, vorbesc despre plimbări foarte lungi. Pedalat atât "ușor" (plimbare) cât și "repede" (ne mai întrecem și noi). Deci ca răspuns la întrebarea ta din punctul meu de vedere, de slăbit nu slăbești, dar lucrezi mușchii gambelor destul de bine.