Omenirea a murit de tot, iar ipocrizia in randul oamenilor e foarte mare. Pe scurt, Webo, unul din staff-ul tehnic al turcilor care trebuia eliminat, iar Coltescu i-a comunicat in casca lui Hategan sa-l elimine pe ''ala negru'', pentru ca nu stia cum il cheama, asa l-a putut diferentia, iar jucatorii turcilor au auzit fiind stadionul gol s-a propagat mai rapid sunetul si au facut mare scandal pe tema asta, au parasit terenul ambele echipe si meciul a fost suspendat. Iar acum toti sugacii ne arata cu degetul, se gasesc toti inteligentii lu' peste sa dea in Romania ca si cum ar fi fost un scandal rasist, lumea din occident a luat-o razna, doar 3 categorii sunt aparate, nu ai voie nici macar sa ii privesti in ochi pentru ca faci puscarie. Aici e vorba de comunitatile lgbt, de femei si de negri.
Ma scarbeste toata propaganda asta de politically correct care de fapt e cam 'incorrect', nu a fost vorba de niciun rasism, nu il judec pe arbitru, chiar daca a fost mare hot la viata lui si a facut meciuri praf si pulbere, dar aici nu am ce sa-i reprosez, un arbitru nu e obligat sa cunoasca toti membrii staff-ului unei echipe, doar asa l-a putut identifica pentru a-l elimina pe Pierre Webo, sigur, nu a fost un act de profesionalism, dar nici rasism nu e. Condamn rasismul mai ales in fotbal, dar aseara chiar nu se poate pune problema de asa ceva. Lumea chiar s-a dus pe lupa rau de tot, s-a pus cortina peste omenire.
Sper sa nu fie sanctionati. Poate doar Coltescu, dar nici el n-ar trebui sanctionat pentru rasism, pentru ca n-a fost cazul. A fost o exprimare nefericita "ala negru".
Cica a fost rasism si nu stiu ce ****, iar fi spus unui jucator de culoare ''negru'' sau ceva de genul, nu stia cum il cheama si nu stia cum sa il identifice, oricum nu cred ca arbitrul a avut intentia sa fie rasist, s-a facut atata drama ca vezi doamne rasism si asa mai departe, din nou eu unul nu cred ca a fost rasism dar in ziua de azi orice cuvant care are dublu sens este considerat drept insulta, o prostie, noi romanii suntem numiti tigani in Europa si nu mai spunem nimic, atunci nu e rasism, cum voiau sa il identifice altfel? nu era negru?
Pare să fi fost rasism la mijloc din partea lui Coltescu probabil vor fi suspendați dreacu stie
Nu a fost niciun rasism, nu va mai luati dupa presa romaneasca, a devenit o sluga si ea. Hategan i-a zis in casca lui Coltescu sa-l elimine pe Webo, nu stia cum il cheama si a zis 'rosu negrului' sau ceva de genul, iar aia au auzit. Au iesit jucatorii de pe teren si nu s-a mai reluat partida. O prostie fara margini, lumea a luat-o razna de-a dreptul, mi-e scarba.
In ziua de azi nu mai poti sa le spui lucrurilor pe nume. Daca era negru ce e asa gresit ca a zis negru? Pun pariu ca daca zicea "ala blond" nu comenta nimeni nimic. Jalnic. Sa inteleg ca negrilor le e rusine cu ei? Ce e rau sa descriu ce vad? Negru nu inseamna prost, hoț sau escroc. Negru inseamna negru si atat, la fel ca adjectivele inalt, slab, blond, cocosat, pufos, lat, ciufulit etcetera. Prea sensibili am ajuns. Trist.
Rasismul tocmai de aia exista, ca se considera rasism sa spui lucrurilor pe nume si se ataca. E doar o descriere simpla a unei caracteristici fizice. Daca ar fi zis alb dau inalt sau chiar țiagn, SLABE sanse sa fi comentat cineva. Dar daca a zis negru nu e ok... Care e diferenta dintre negru si celelalte caracteristici? Probabil durerea in fund.
Paull18 întreabă: