| BernaVonC a întrebat:

Ce să aleg dintre : iPhone 5 şi Samsung Galaxy SIII ♥?
Dau fundă celor mai bune răspunsuri puppy dog eyes

13 răspunsuri:
| SoRyNeScku a răspuns:

IPhone 5 > Samsung Galaxy S III
iPhone 5 < Samsung Galaxy S IV ( CATEGORIC)
iPhone4s = Samsung Galaxy S III

Oricum, recomand Galaxy S IV

| Ibrahimovic a răspuns:

Samsung Galaxy S3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde pentru ce il vrei ca Iphone are multe restrictii, bluetooth-ul merge decat de la Iphon la Iphon, e cam fitoshappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Samsung Galaxy S3.

| e7d7n7 a răspuns:

Ai telefoane mult mai bune ca astea, la acelaşi preţ sau chiar mai mic.

| Ironicnαme a răspuns:

SIII. iPhone-ul este un telefon clar fițos.

| BndVictoria a răspuns:

Iti sugerez sa alegi Samsung GalaxySIII. Acesta are mai multe avantaje. 1) este mult mai subtire decit Iphone. Chiar ieri am facut diferenta dintre un Iphone si un Samsung GalaxySIII. 2) acesta are mai putine butoane pe corp (scuze de exprimare, sper ca ma intelegi 3) multi critici, dar si oameni simpli considera ca Samsung galaxy s3 e mai bun, mai modern, mai bine facut si mai avantajos decit orice Iphone. 4) Samsung galaxy s3 te va scoate in evidenta, acesta avind o forma si un corp mai mare decit orice iphone 5) are mai multe posibilitati, functii decit Iphone...Deci, din cite vezi, iti recomand din toate punctele de vedere Samsung Galaxy SIII...dar sa stii ca acestea sunt doar citeva dintre avantajele lui. Tu iei decizia! Sper ca te-am ajutat!

| loorentzoo a răspuns:

Dintre i Shit 5 si Samsung S3 iti recomand Sony xperia Z este peste amandoua are carcasa cu sticla fata spate ca iphone display de 5 inch ful hd nici unul din cele 2 nu are asta este singurul smartphone subacvatic plus camera de 13 mega pixeli si multe altele iar pretul nu il depaseste pe cel de la i *** 5 sau iti recomand HTC one dar pretul este putin mai mare

| Alexxxss a răspuns:

Depinde de tine daca vrei aplicati i-ati Iphone dar atentie majoritatea aplicatilur nu merg in Romania daca vrei stil aspect control rapid SIII.Eu am un LG Optimus 4xHD pentru ca e la fel de bun ca Note 2 si e forte elegant.

| Allrx a răspuns:

Parerea mea e sa alegi Samsung Galaxy SIII. E mult mai evoluat decat iPhone 5winking

| Florin11996 a răspuns:

Iphone 5 dupa pararea mea e ce.l mai bun, nici nu se compara s3 cu iphone 5. Acum e decizia mea, eu iti recomand iphone 5

| AdySiPunct a răspuns:

Samsung Galaxy SIV

| Nicoleta_Diana_1992 a răspuns:

Eu zic ca Samsung Galaxy s3.si eu am din ala si m-a tinut ft mult timp:inca il mai am