| ApolloO0 a întrebat:

Ce sa fac ca sa imi mai maresc bicepsii? Si ce sa fac sa am mai multa putere in picior cand joc fotbal...(penalty,lovituri libere, etc.)?
Funda si! Argumentati!

6 răspunsuri:
| unsernamecontre a răspuns:

Fa ridicari de greutati si alearga mult cam 1 km pe zi pe mine m-a ajutat

| Alx_Stelii_1980 a răspuns:

Vrei bicepsii mari fa sala, fara munca nu reusestihappy ia-ti program de pe net, unu bun desigur sala intens, definire daca nu ai apoi masa. 3-4 luni fara suplimente daca ai varsta necesara de ele dupa acele luni trecute poti lua proteine. (whey, GFX8. SUPERMASS GAINER DACA ESTI SLABUT, ETC) nu lua steroizi s-au alte anabolizantebig grin munca mancare odihnabig grin

| JohnnyBi a răspuns (pentru Alx_Stelii_1980):

Definire apoi masa? pai daca nu ii are, ce sa defineasca? oasele?
intr-o ordine aleatorie de idei la sala faci: slabire (daca e cazul), masa, rezistenta, cardio (adica definire). suplimentele mai bine le baga la inceput, si cu timpul sa se lase de ele, decat sa inceapa pe 0. ideea e cand incepi, cresti ca painea calda la cuptor, deci ai cateva luni in care cresti exploziv, exact lunile in care trebuie sa iei suplimente. eu dupa 10 luni mai iau asa, doar de dragul de a lua si ca imi place gustul, dar prefer sa cresc natural...dar asta e alegerea mea.

| Catalinjr a răspuns (pentru Alx_Stelii_1980):

Recomand produsul de la Dymatize http://bit.do/super-mass-gainer Alx are dreptate, calitate maxima.

| ApolloO0 explică:

Si pentru putere la sut trebuie sa alerg?

| JohnnyBi a răspuns (pentru ApolloO0):

Treaba e cam asa: sut puternic = muschi, deci daca vrei putere, trebuie sa lucrezi grupa la care vrei putere, cum, cand o lucrezi tine de tine. in locul tau, in afara de alergat zilnic, as incerca sa imi fac un aparat asemanator unei mingii si sa dau cat pot de tare in ea, in serii, a cate X repetari, sau daca nu, de ce nu chiar intr-o minge. te duci la un perete ceva si dai cu sutul in minge, o pui la loc, dai din nou, vezi ce si cum ricoseaza mingea. sper ca intelegi ce incerc eu sa zic aici. ceva de genul box: vrei sa dai cu pumnul bine, lovesti sacul ala pana ti se face rau, dar raportat la nevoile tale happy