| Robytzu77 a întrebat:

Ce sa fac sa scap de emotile din timpul meciului uneori sunt criticat si nu stiu ce sa mai fac atunci imi este foarte frica sa nu gresesc si atunci cand sunt criticat i-au goluri foate usor ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| alexutsssa a răspuns:

Incearca sa nu le mai gandesti la faptul ca esti criticat si concentreazate mai mult.Incearca sa ai mai multa incredere in tine si lasa frica la o parte! Frica nu te ajuta la nimic.Cand eram mici nu ne era frica de intuneric, de prima data cand mergeam pe bicicleta? Incearca sa te gandesti ca este langa tine cineva foarte apropiat si ca te sustine neconditionat, indiferent ca primesti vreun gol sau nu.

5 răspunsuri:
| Mikhtarian a răspuns:

Salut,si eu sunt fotbalist, joc de 8 ani.
Iti recomand sa fi atent doar la meci,sa-ti dai silinta.
Ca portar e greu,daca apari bine aproape tot meciul, si iei un gol pe sfarsit din cauza ta, toata munca ta se duce pe apa zambetei.
Nu-ti mai fie grija, fi tu insuti, si arata-le ce poti.

| Knife00 a răspuns:

Mai multa incredere in tine si concentrare! Nu ai de ce sa-ti fie frica. Invinge-ti teama, arata-le la toti ce poti, ca poti mai mult. Nu te mai stresa atat. Incredere in tine, concentrare, multa munca si vei reusi. Bafta!

| kmidodo a răspuns:

Cand esti pe teren, stii de ce esti acolo. Pentru asta te-ai antrenat.Fa ce ai de facut si atat. Nu te gandi la ce vor si cred spectatorii sau altii. Cand mananci, ai emotii? Cred ca nu. Asa cum mananci asa sa joci si fotbal.Te poti ineca in timp ce mananci la fel cum poti lua un gol pe teren, da? Si ce daca? Nu se moare din asta, tusesti si mergi mai departe.Critica are rostul ei.Din critica invata ce ai gresit si incearca sa nu mai faci greseli, in rest tot inainte! Straduieste-te sa fii bun atat cat poti tu si nu te lasa intimidat. Incredere ca poti si vei putea! Bafta.

| Robytzu77 explică:

Va multumesc la toti pentru ajutor chiar ieri am avut un meci dupa parerea mea ma jucat bine am castigat cu 3-2 si mi-am amintit ce ati zis voi si nu mai imi era frica sinteam ca eu controlez totul

| alexutsssa a răspuns (pentru Robytzu77):

Noi nu am facut mare chestie.Tu ai facut totul! Bravo happy!