Tu crezi ca prostii aia la tv zic degeaba do not try this at home, or anywhere else? la 15 ani incercam si eu ca tine, ca deh, e fain...si din joaca i-am nimerit unui coleg stunner lui stone cold. si a venit sa il ia ambulanta ca i-am spart cartilagiul nasului si era sa ii rup si arcada. si la figure 4 din gluma poti ajunge la operatii. alea nu sunt chestii sa le incerci nici macar pe 123453242 perne. de ex tombstone piledriver daca nu stii sa ii tii capul si coloana dreapta la "adversar" si il dai cu capul de pamant, fie si in gluma (pamant, ma rog, perne) risca ruperea cervicalelor. si daca rupi cervicala 5 e mort INSTANT. ori comotie cerebrala.
Ce wrestling ma; eu stiu sa dau la arcada, la nas si la genunchi
ce trebuie mai mult?!
lasa tampenia aia, totul e regizat... daca ii dau la oricare d-acolo doua bate nu se mai ridica si eu se bateau cu scari ))))
Sunt curios cum naiba fac unii ţânci manevre pe care atleţi profesionişti le antrenează luni întregi pentru a ieşi totul cum trebuie...
Majoritatea manevrelor de wrestling pot fi executate perfect numai atunci când şi cel care le primeşte îşi face corect treaba. Cum naiba ar putea face asta nişte copii de 10-12 ani care cred că wrestlingul e de fapt un sport şi că manevrele sunt la fel de uşoare ca nişte directe de dreapta în box?
Wresling-ul este fake.Sunt fan wresling imi place, dar sa stii ca nu te ajuta cand te bati cu cineva..in fine
Incearca asa :pedigree, rko, codebreaker, spear, etc
Nu, e fake. exista pe youtube documentare cu wrestleri activi mascati (sa nu fie in pericol contractul pe care sunt sa fie dat afara) care admit ca miscarile pe care le fac sunt regizate. pumnii aia nu dor, ringul are amortizor si un strat de burete folosit in competitiile de arte martiale (gen dai cu capul de el si nu doare), aruncarile de pe ring sunt facute cu ajutorul celuilalt wrestler (gen ii amortizeaza caderea). cascadoriile sunt periculoase, da, intr-adevar. s-ar putea sa nu le iasa ca la repetitii si acolo ajung ca john cena cu tricepsul facut bucati. dar bataia aia nu este reala. cauta pe youtube "wrestling is fake" si sunt vreo 5-6 parti dintr-un documentar. si unul din aia care este acolo e Kane (se vede ochiul alb si e statura lui).
Omule înţeleg ce vrei să spui, dar cel mai bun exemplu e pe pielea albă a lui Sheamus, irlandezul acela. Se văd clar vânătăile... Podeaua mi se pare foarte solidă şi rigidă. Iar scuanele şi mesele comentariilor nu mi se par din burete. N-ai vrea să le testăm pe tine poate? Mă uit că-mi place, e divertisment, acum ai să-mi spui că şi tobbie megguire de fapt nu poate puşca pânză pe mâini şi balansa printre clădirile new yorkului, că e fake? Omule e divertisment şi orice divertisment e regizat. Realizez că multe mişcări, ca să iasă spectaculoase, îs înţeleşi între ei wretlerii să rămână într-o anumită poziţie. Şi pumnii, ai dreptate, din ce-ajm văzut nu prea ţin ei pumnul încleştat. Repet e divertisment.
Nu ma, si eu credeam ca tine, ca se arunca ala de pe scara de 4 metri in gol si...il prind ceilalti. astfel inertia lui in cadere este disipata in corpurile celorlalti. totul este fizica (lucru la care nu ma pricep, dar in mare inteleg). podeaua este tare, aia a ringului nu. uita-te la ce ti-am zis ca arata CUM este facuta si CE contine. inclusiv un microfon ca toate lovirile cu ea sa se auda amplificat. o sa vezi tot acolo cum stiu ce miscari vin la rand (arbitrul ala are microfon si cand ii da drumu se aude ca printre tipete si ragete zic miscarea urmatoare gen "2 elbow" sau "submit arghfjsghfhg". si in privinta irlandezului da, se vedeau urme, dar de ex cand se taie aia tu crezi ca isi rup ochii? inainte sa apara taietura, la orice video din wresling american te uiti vei vedea ca arbitrul da mana cu ala "viitor taiat" faza la care ii da o mini lama. sangele este adevarat, isi taie dermul si la nivelul fetei curge mult sange desi nu doare mai deloc. si pielea se cicatrizeaza in 2-3 zile. si apropo de scaune, tot in video alea explica si loviturile alea. nu se dau peste cap ci intr-o zona a umarului care suporta impactul si nu prea se invineteste (deci pare credibil). la loviturile in cap (care au fost interzise in WWE) la fel, bara cu mana. toate manevrele lor au o explicatie. tot divertismentul il fac comentatorii. ai incercat sa vezi un meci fara audio? este patetic, dar cu aia...vai, spectaculos. eu zic sa te uiti la alea asa ca distractie. sunt misto explicate cam 80% din tot ce se intampla in wrestlingul american. ca in japonia, aia este alta poveste. acolo e pe bune
Bai! Si mie imi place manevrele astea de wrestling dar preferatele mele sunt:
Spear(sulita, adica vi din viteza si te arunci cu umarul in burta lui)
Superman panch(Dupa ce iti iei putin avant te ridici putin in aer in cand esti in aer ii dai cu pumnul in maxilar)
Ceoslam (dar nu pe beton sau asfal)
Pedigree
Arbacul sau ceva de genu, nu stiu daca l-am scris corect dar e manevra lui Alberto Del Rio)
Catapulta sau îi dai cu piciorul in tamplă