Poti face doar 100 de flotari pe zi. Daca le faci corect, poti avea mai multe rezultate decat 1000 de flotari.
Musculatura cu cativa cm creste in cativa ani... cu antrenamente serioase la sala (nu niste amarate de flotari) + multa mancare (chiar si 4-5 fripturi pe zi).
1000 de flotari = iti crestere putin rezistenta, atat.
Pentru masa musculara alegi exercitii unde NU POTI face peste 8 repetari (poti? Maresti greutatea, NU numarul de repetari).
p.s.: ai putea sa-i spui prietenului tau ca e complet RETARDAT
Daca e la inceput nu ar trebui sa isi suprasolicite sportul.
Si nu inteleg de ce nu folosesti un alt argument, decat jigniri si insulte.
Cred ca esti indeajuns de matur incat sa gandesti ca nu e bine si ca nu va schimba cu nimic jignirile si injuriile la persoanele pe care nici macar nu le cunosti.
E in regula si mie mi s-a parut deplasat asta foarte si a inceput cu multe obiectii si video-uri
Nu contează câte faci ci cât de eficiente sunt.
Un număr fix de flotări de flotări, făcute corect și regulat pot fi de 100 de ori mai eficiente decat 1000 de flotări care cine știe cum sunt făcute și cred ca făcute o data pe săptămână.
Eu le-am facut intr-o ora jumatate, nu e nevoie de 7 ore sa le faci daca mananci ve trebuie.
Si flotarile cresc rezistenta, ca sa cresti in masa musculara ai nevoie de sala pentru a lucra toate grupele musculare din mai multe unghiuri, si atentie alimentatia e cea mai importanta nu activitatea.
Degeaba mergi la sala si stai si te antrenezi 4 ore si mananci ca un anorexic.
Si mult nu inseamna si mine in sport, prea mult sport poate sa afecteze inima, asa ca ai grija fa-l cu cap.