| NataLee a întrebat:

Ce smart watch recomandați pentru înregistrarea activităților sportive?

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pentru atata lucru nu-i nevoie de un smart watch, ca poti nota si-n in notitele telefonului sau in computerul personal.
Un ceas smart este util unui sportiv profesionsit sau unuia care are afaceri si telefonul ii tine notitele, planificarile, nauntandu-l de evenimente si intalniri importante samd.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa trecem peste inutilitatea raspunsului Violleta2022.

Eu folosesc de vreo 2 ani Huawei Watch GT 2 si e foarte ok pentru alergat si ciclism.

| Gnomzy a răspuns:

Tatăl meu are GARMIN și se bucură de foarte multe statistici și sporturi, plus că este compatibil și cu unele aplicații.

| doctorandus a răspuns:

Daca esti amator: Samsung Galaxy Watch (merge si cu Strava).

Daca esti profesionist: https://ouraring.com/

| NLS a răspuns:

Cum a indicat și suntserios, dintre tot ce exista pe piața, Huawei ma atrag cel mai tare, datorita bateriei.
Dar au și toate funcțiile necesare.
Am tot zis ca îmi iau unul, insa in acest an am avut alte priorități, urmează la anul de ziua mea.

| VoidEternal a răspuns:

Daca focusul e pe sport atunci cele de Garmin sunt cele mai bune. Dar si cele mai scumpe.

Pentru activitati light isi fac treaba si cele de la Huawei sau Xiaomi.

| VoidEternal a răspuns:

Dupa ce ca e o chinezarie din cea mai ieftina, ai mai pus si link de afiliat. Daca vrei sa faci o recomandare, fa din ce ai folosit tu, nu ca sa-ti vina niste bani inapoi.

| robert64 a răspuns:

Eu folosesc de aproximativ doi ani un ceas de la Huawei si anume,
HUAWEI WATCH FIT-3C7

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ceva mai prost de atat nu cred ca puteai recomanda...

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Apple

| gabriel2004o a răspuns:

Recomand ceasurile Ihunt.
Sunt ieftine și bune

| darrio2007 a răspuns:

Oricare, cam de la 300 de lei in sus.

| gdsjdpUAS a răspuns:

Am folosit un Samsung active watch 2 vreo trei ani si acum am trecut pe Huawei! Amândouă super, însă Samsung e mult peste la senzorii de mișcare și detectare a antrenamentului, stres, puls, are mai multe funcții. Huawei e mai accesibil și își face treaba destul de bine. Pe ambele UTI sa le încarci, tine bateria suuuper mult!