| BellaVedeta a întrebat:

Ce sport va place?

Justifica-ti, apoi spuneti-mi cum se joaca!

10 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Mai copila. justifica-ti se traduce prin justifica tie ti ceva. cand desparti -ti prin cratima de verbul a justifica acesta prinde inteles de sine statator (pronume personal). in cazul tau se scrie legat "justificati". daca vrei sa il folosesti cu cratima trebuie sa ai o legatura cu persoana careia i se adreseaza verbul. de ex: justifica-ti ca stii sa scrii in romana (adica justifica, tu, tie ca stii sa scrii romana).

http://scri.ro/spuneti-sau-spune-ti-278.html

pentru explicatia oficiala.

| TechnologyWebBrowsing a răspuns:

Ciclismul. Una bucata bicicleta, cu doua bucate roti, un ghidon, un lant si o foaie de angrenaj. Te urci pe sa si te pui in miscare cu ajutorul picioarelor, pedaland, angrenand foaia de angrenaj... straight face care pune in miscare roata din spate, cu ajutorul lantului.
Fotbalul, cel putin deocamdata, imi place sa-l privesc, si l-a descris troll-ul de mai sus.

Oricum, la o anumita varsta si cand esti intr-o anumita stare de spirit practic, "placerile" astea se mai schimba.

| zaratu a răspuns:

Pin-pong deoarece trebuie sa fii foarte rapid

| franco2003 a răspuns:

Fotbal, sunt doua porti si o minge. trebuie sa dai cu piciorul in minge pentru sa se duca in poarta

| vladtaurus a răspuns:

Skyul

| BellaVedeta explică:

Multumesc pentru raspun!

| RockyVedeta a răspuns:

Sportul meu preferat este voleiul.

| razvybossu95 a răspuns:

Fotbalul in sala este sportul meu preferat, se joaca intr-o sala tot cu 2 porti si o minge insa o echipa este formata din 5 jucatori(4+portar) si rezerve...

| uhuhohoh a răspuns:

Inot, pentru ca te simti ca si cum ai pluti, si... nu se joaca nici cum! big grin happy