Incearca sa consumi MANCARE cat mai multa si sanatoasa. Lasa suplimentele pentru mai incolo. Iei proteine cand nu iti atingi numarul zilnic (2g/kg corp). Vei arunca banii pe suplimente daca nu ai alimentatia pusa la punct. Iar daca o ai, nu prea vor face diferenta. Nu exista o cale usoara, ai rabdare, persevereaza si vei creste in masa musculara.
Incearca sa ai macar 3 mese pe zi + doua portii de suplimente.
Si eu fac sala de aproximativ 2 luni de zile, aveam 73kg, acum 79.
Daca te ajuta..eu dimineata mananc 4 oua gatite(din care doar doua galbenusuri) si ceva sunca sau orice are aduce un plus de proteina.
La ora 10 beau un milkshake facut de mine(contine o cupa de whey, 100g ovaz, banana, 30g unt de arahide, 5g creatina, 250 lapte). Asta ar fi cam 40-45g proteina+ ceva carbo.
Seara dupa antrenament am luat gainer de la dymatize, era 5kg 16 portii.mie mi-a ajuns cam 30 ca nu puteam asa mult..acum am inceput cu gainer de la ON, e cam acelasi lucru, amandoua contin proteina, carbohidrati, creatina, bcca, glutamina, vitamine.
Eu iti recomand gainer+ 5g creatina in fiecare zi. Creatina de la vitabolic creapure e destul de buna ieftina si ajunge pentru mult timp.
Spor la treaba?
Mananca multe proteine... fara ele nu ai cum sa pui sau pui ff putin masa musculara. Daca mananci multe proteine zilnic o sai o forta mare si o sa pui mult mult mai repede masa
AmazingONEx întreabă:
Andrey550 întreabă: