Mezo-endo, o combinatie.
Si nu are nicio importanta, tu mananca mult ( 4-5 mese consistente pe zi ) si trage de fiare, o sa cresti ca lumea.
Ce intelegi tu prin "mananc mult"?
Intelegi cumva 5 fripturi pe zi + 4 portii de cartofi + 4 portii de orez + 20 de fructe + 6 salate ZILNIC?
Sau 20 de pulpe de pui + 15 chessburgeri + 4 farfurii de cartofi?
Nu mananc de la fast food, nu mananc grasimi dar nici 4 fripturi pe zi...mananc fripturi, ciorba, fructe, legume, lactate...cate putin din fiecare
Intrebarea mea e ce tip somatic crezi ca am...ectonorf sau endomorf? Cred ca nu conteaza ce mananc, tipul somatic e caracterizat de ardea grasimilor care la mine e moderata, nu am facut niciodata burta dar nici nu sunt slab...am 1.81 si 70kg...in fine, mezomorf sau ectomorf? Am umerii lati sau ingusti? Talia lata sau ingusta? Nu pot sa mi dau seama in raport cu alte persoane
Deci mananci FOARTE PUTIN pentru sportul asta.
Eu mancam si 6 fripturi pe zi si multi cartofi si orez ( multi inseamna cat o familie de 4 persoane ).
Ectomorf = 4 shaorma pe zi si tot sa ai patratele.
Si "cate putin din fiecare" mananca OAMENII FIRAVI, nu sportivii care pun muschi.
Ori mananci serios, ori te apuci de sah!
p.s. : da si tu reply pe mesaj, nu mai pune comentariu general
Deci sunt mezomorf?
Mezo endo sau mezo ecto? Inainte erau foarte slab nu as crede ca sunt endomorf nici 1%...dar mersi oricum
Repet : nu are nicio importanta ce tip somatic ai. ABSOLUT NICIUNA.
Niciodata nu m-a preocupat asemenea tampenie.
6 fripturi, adica o friptura taiata in 6 bucati?
Nu chiar
Eu inteleg ca nu are, dar sunt curios ce tip somatic am
La ultima mea "cheat day" am bagat 26 de mici si 6 farfurii de cartofi
Deci nu trebuie sa tai o friptura in 6... pot sa bag in mine cat o familie intreaga ( chiar peste ) cand vreau
Mezo-endo, o combinatie.
Si nu are nicio importanta, tu mananca mult ( 4-5 mese consistente pe zi ) si trage de fiare, o sa cresti ca lumea.
anonim_4396 întreabă: