Da, cardio + alimentatie.
Alimentatie : fara carbohidrati. Atentie, NU fara grasimi, daca elimini carbohidratii, grasimile sunt ok, dar sa fie grasimi sanatoase ( peste, nuci, migdale, etc. ), nu slanina.
Antrenament : alergat, inot, sarit coarda, etc., minim 40 de minute la un antrenament.
Pai eu fac abdomene in fiecare zi 300-500 dimineata si seara, beau 1, 5-2l de apa si in rest nu prea fac nimic. Eu asa am facut 6 pack. Bafta!
"pe zi " = antrenament de COPIL MIC, muschii se dezvolta in zilele de pauza.
+ ca abdomene dimineata e o mare tampenie, buna sa-ti distrugi coloana.
In general dimineata NU faci exercitii de masa musculara, ca esti in stare catabolica.
Bine, daca vrei sa ramai un copil firav, fa in continuare asa.
Da, cardio + alimentatie.
Alimentatie : fara carbohidrati. Atentie, NU fara grasimi, daca elimini carbohidratii, grasimile sunt ok, dar sa fie grasimi sanatoase ( peste, nuci, migdale, etc. ), nu slanina.
Antrenament : alergat, inot, sarit coarda, etc., minim 40 de minute la un antrenament.
Eu fac pe zi 4 min. de exercitii... Cauti pe YouTube ''Abdominales en 4 minutos para mujeres'' Pot sa iti spun ca am facut vara trecuta in fiecare zi 4 minute si seara in pat cateva abdomene simple si rezultatul e Woww ....Am cele mai sexy abdomene din clasa!
Cate Kg ai?
Daca ai 50-60 eu spun sa nu iti faci griji si nu trebuie sa ti cura de slabire mananca normal! Sau daca tot vrei un regim anume mananca salate de fructe, legume evita lactatele, bea apa.
Succes! :*
вυттєяƒℓу întreabă: