Salut.
In primul rand, vreau sa iti zic ca sunt din arges.
In al 2-lea rand vreau sa iti zic ca te poti duce la grupele de juniori, respectiv de seniori ale lui fc arges, pentru ca, dupa cum vezi fc arges a dat multi jucatori de valoare fotbalului romanesc, s-au daca vrei, intereseaza-te si la clubul patronat de primar scm pitesti, bafta!
Daniel eu am o prietena care este la o scoala de fotbal pentru fete din arges si ea mi-a zis ca ar fi bine sa ajung acolo pentru ca se face sport
Vorbesti cu un antrenor la un club de fotbal care antreneaza tineri ca tine si el te va indruma sa ajungi mai departe.
Vorbesti cu un antrenor de la un club si el te va ajuta si poti ajunge si la barcelona candva totul e posibil
Cel mai bun raspuns ar fi urmatorul: Dupa ce termini liceul, du-te la o facultate de sport. De asemenea intereseaza-te la cluburi de fotbal, du-te la asociatii sportive. Intreaba si vei primi raspuns. Si nu uita:Talentul si ambitia sunt cele ce te vor indruma pe parcursul carierei tale. Bafta!
Ba ca sa devii fotbalist trebuie sa te duci de mic la un club de la tine din oras si sa te duci des la antrenamente.Asa vei fi bun, mai tarziu poate te vinde pe la 15 16 ani poti sa pleci mai deparde cum ar fi la constanta dar costa sa stai p[e acolo.
Daca vrei sa ajungi fotbalist in primul rand mingea trebuie sa-ti fie cel mai bun prieten, iar apoi trebuie sa ai ambitie si multa vointa si cel mai important lucru sa ai spirit de echipa... daca le ai pe acestea atunci nu ramane decat sa vezi daca ai noroc sau nu ...sa te ia o echipa mai buna