In sfarsit cineva care intreaba "ce sa mananci" si nu "ce exercitii".
Cel mai important este sa tii o dieta nu foarte stricta + 30-40 min cardio + 1data/sapt(abdomene+ridicari picioare) si in timp poti avea un abdomen foarte bine cladit.
Poti afla de pe acest forum mai multe despre alimentatie: http://www.culturism.ro/forum/
Nu neaparat mancare, trebuie sa faci in fiecare zi abdomene daca vrei sa ai patratele.
Asta este mentalitatea de Meltean. Am facut abdomene timp de 1 an ca disperatu crezand ca o sa fac un abdomen de invidiat, si pan-la urma mi s-au format numai primele de sus (si nici alea bine). Asa ca nu ai cum sa te contrazici cu mine care am pus in practica prostia asta cu abdomene si nimic altceva.
Pana la urma tine de constitutia fiecaruia, e importanta si mancarea. Sunt mai multe tipuri de abdomene pe care sa le practici.
Inteligent raspunsul )). Doamne, cum sa faci abdomene in fiecare zi crezand ca o sa pui patratele.In primul rand, abdomenul se antreneaza de 2 ori pe saptamana, maxim.Restul depinde de alimentatie si odihna.Ca de alt fel orice alta grupa musculara.
Scuzele mele, eu asa am facut si se observa foarte bine.
Lasa-ma sa ma indoiesc de asta. vrei sa ai un abdomen ca o bestie? atunci faci odata sau de 2 ori pe saptamana abdomene cu extra greutate.
Si o alimentatie bine pusa la punct
In fieare zi? Daca faci in fiecare zi nu faci altceva decat supraantrenament.Muschii se dezvolta in zilele de masa, si trebuie sa ai si o alimentatie corespunzatoare.
anonim_4396 întreabă: