Gasesti informatii utile... trage concluzii. http://www.despreculturism.ro/culturismul-si-cresterea-in-inaltime.html
Dada, ia la 16 ani hgh (hormon de crestere sintetic) si vei avea o viata superba.
Cultirismul da un hormon care te ajuta in inaltime, fa si cardio si manca fructe si legume
16
Pai la 16 ani ai toate sansele sa cresti fara prostii...pana pe la 20-21 tot cresti apoi nu Mai ai sanse...inotul si baschetul ajuta ft mult la crestere dar pana la o varsta
AI vorbit degeaba, asta cu bschetul si sportul stiu si eu am incercat nu merge, eu vreau vitaminesau altceva, nu mi-ai fost nevoie de ajutor
Bine ma...atunci asteapta sa vina un spiridus sa pocneasca din degete si brusc o sa ai 2 metrii...ai toate sansele bafta
Baschetul NU ajuta la crestere, asta e doar un mit pentru COPII MICI SI PAMPALAI, care n-au citit o carte de anatomie in viata lor
esti doar un copil mic care isi da si el cu parerea, nu?
Taci ca esti pe langa subiect....atunci de ce jucatorii de baschet sunt cei mai mici de 1.90?)...coincidenta asa-i?
Pentru ca aia inalti se duc la baschet, la fel cum aia buni la inot se duc la polo de apa spre ex.
eu cunosc oameni de 1.90 care n-au facut niciun sport in viata lor.
Mai documenteaza-te si tu inainte sa spui prostii :
http://www.getfit.ro/sanatate/anatomie-fiziologie/crestere-in-inaltime.html
Daca tu crezi ca simplul fapt ca sari cu o minge te face sa cresti in inaltime... e clar ce nivel de inteligenta ai.
Ba taci ca daunezi societatii...prin prostia ta tu reprezinti un pericol pentru societate!
Vezi articolul :
http://www.getfit.ro/sanatate/anatomie-fiziologie/crestere-in-inaltime.html
Asa intelegi despre ce e vorba. Zice si de suplimente/hormoni.
Nu, nu-i coincidenta...asa-i selectia. Pune mana pe "Medicina sportiva. Ed. Medicala, 2002. " publicata de prof. univ. Dr Ioan Dragan. Gasesti acol un capitol despre selectia in sporturi...
Da...luati hormoni de crestere ca-s foarte buni!
asculta de unu care are numele pe TPU antrenorfitness ca ala sigur stie!
De fapt nici nu stiu de ce imi pierd timpul cu voi
Asa-i, serios! Nici eu nu imi dau seama de ce am incercat sa ma cobor la nivelul tau. In primul rand nu am recomandat niciodata, da niciodata pe acest site sau in alte imprejurari consumul de steroizi anabolizanti sau hormoni de crestere. Si in al doilea rand am pus un nickname care ma reprezinta, dupa 5 ani de tras pe bancile unei facultati de profil, peste un deceniu petrecut in sportul de performanta si inca cativa in salile de fitness. Oricum nu are importanta, cei inteligenti vor sti sa substraga informatiile bune, iar cei care doar posteaza de dragul de a posta vor avea aceleasi frustrari atunci cand cineva le va da o sugestie, sfat sau cum vrei tu sa-i spui. Si printre altele, din coincidenta sau nu, am jucat si baschet. Asa, din placere, in anii liceului.
Multa bafta!
P.S. Daca te deranjeaza ca am incercat sa te ajut, cu o trimitere directa la o informatie corecta, imi cer mii de scuze. Alta data nu se va mai intampla.
Nu ma deranjeaza..nu ma intelege gresit
fara suparare dar noi nu ne cunoastem, cum as putea sa te cred pe bune ca tu chiar esti antreonr de fitnes? ...doar dupa numele de utilizator pe TPU?
Ti-ai putea face o impresie din comm-urile care le las pe aici, daca am sau nu habar despre ce vorbesc. Si sa tragi concluzii. La fel cum mai sunt cativa care stiu ce vorbesc, si aici il includ pe Cosmin, unul din oamenii care chiar ofera informatii utile si da sfaturi bune
Cat despre ceilalti care posteaza doar sa mai bifeze un comm la "tricoul zilei" sau "campion" sau cum s-o numi chestia aia, mi mila de ei si de gradul lor de inteligenta.
Hai sa postam fiecare acolo unde ne pricepem, nu unde ne credem priceputi. statutul de campion intr-un sport nu-ti da neaparat si statutul de mare cunoscator. Ca tu stii sa te antrenezi foarte bine, sa mananci corect si ai rezultate cu corpul tau, nu garanteaza ca poti obtine rezultate si cu corpul altcuiva. Asta face diferenta! M-as bucura sa invatam ceva, daca tot postam pe aici.
P.s. Ai fi putut sa citesti articolul care i l-am lasat, si apoi sa fii acid. Nici eu nu am nimic cu tine, dar vorbesc in cunostinta de cauza.
Baschetul NU ajuta la crestere asta e doar un mit pentru COPIII MICI SI PAMPALAI care nu au citit o carte de anatomie in viata lor, esti doar si tu un copil mic care isi da si el cu parerea, nu?
Reprezinti TU un pericol pentru societate esti si tu un om ASTRONOMIC de INCULT, INCAPATANAT si LENES care NU intelege legile UNIVERSULUI baschetul NU ajuta la crestere.
Sunt periculosi dar mai bine decat un IMBECIL care crede ca cresti pentru simplul fapt ca sari cu o minge.(hahaha)
Baschetul NU ajuta la crestere am jucat si am tot 1.66
Sau de aici... http://www.getfit.ro/sanatate/anatomie-fiziologie/crestere-in-inaltime.html
Ai mare dreptate! si eu m-am saturat de copii din astia care au senzatia ca o sa cresti in inaltime daca faci handbal baschet etc.ar fi super usor sa fie asa la fel ca si chestia cu muschii facuti in timp scurt.
AlexSkillz19 întreabă: